Bille Augusts datter gør kometkarriere: Intet pres fra familien - Her & Nu

Bille Augusts datter gør kometkarriere: Intet pres fra familien

Skuespillerinden slår fast, at hun får masser af støtte hjemmefra.

Af Katrina Rosendal - 3. november 2018 kl. 15:55

2018 er for alvor Asta Kamma Augusts år.
Tidligere på året blev hun hædret med ‘Talentprisen’ ved Årets Reumert, og hendes kometkarriere har nu bragt hende til rollen som sygeplejeeleven Susanne Møller i ‘TV 2 Charlie’-serien ‘Sygeplejeskolen’.
LÆS OGSÅ: Molly Egelind om travle perioder: Jeg savner min datter
LÆS OGSÅ: Line og Michael lavede hemmelig aftale under ‘Gift ved første blik’
– Det er den første store rolle, jeg har, indenfor film og tv. Det har været sindssygt intenst, og jeg tror faktisk aldrig, at jeg har prøvet noget lignende før, men jeg har helt sikkert fået smag for at lave mere, smiler 26-årige Asta.
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Maria i stor sorg: Jeg har mistet min søn

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre Amalie, der har lidt svært ved forskellen på SAS og SARS


LÆS OGSÅ: Ung mor har fået svar på kræftfrygt
Det nyudklækkede skuespiltalent er datter af filminstruktør Bille August og den svenske skuespillerinde Pernilla August, men det er ikke noget, der presser hende.
– Jeg føler intet pres hjemmefra, men får i stedet en masse støtte. Jeg er ligesom vokset ind i den her verden og har, fra jeg var helt lille, været med min mor på teatret, mindes Asta.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Vild med dans’-stjerne viser kæresten frem
SE BILLEDET: ‘Årgang 0’-Stephanie har fået ny kæreste
Selvom det på en eller anden måde altid har ligget i kortene, at hun skulle følge i sine forældres kreative fodspor, så har hun haft et par sidespring.
– Jeg har haft perioder, hvor jeg har tænkt, at jeg skulle lave noget helt andet end mine forældre. Sådan et lille teenage-oprør hvor jeg pludselig skulle læse økonomisk historie eller lave noget andet. Men jeg fandt hurtigt ud af, at det var skuespillet, som jeg bedst kunne lide, og som jeg også var bedst til, slår skuespillerinden fast.
Se ‘Sygeplejeskolen’ søndag klokken 21.00 på TV 2 Charlie.
LÆS OGSÅ: Mascha Vang vender tilbage til skærmen
LÆS OGSÅ: VILD PRIS: Det koster det at holde bryllup på Geggo og Cengiz’ slot