'Bikini Island'-vindere raser: Præmien er til grin

Nicki, Christopher og Wetter blev vinderne af ‘Bikini Island’ – præmien er de dog skuffede over.

Af Emilie Holm Egebro - 8. oktober 2015 kl. 23:20

I aften rullede sidste afsnit af ‘Bikini Island’ over skærmen, og her blev Nicki, Christopher og Wetter udnævnt som vindere. Fyrene er meget glade for at løbe med sejren, men der er én ting, som de er yderst utilfredse med.
– Jeg er dybt skuffet over præmiebeløbet. Det er håndøre, at vi er tre, der skal dele 200.000 kroner! Men det betyder stadig alt for mig at vinde ‘Bikini Island’. Alt, hvad jeg går ind i, er, for at være den bedste eller vinde, og heldigvis lykkedes det, siger Christopher til Realityportalen.dk og Wetter supplerer:
– Sejren er vigtig, men at pengepræmien så er så lille, det lidt til grin. At man bruger et tocifret millionbeløb på at lave et program, og så efterfølgende giver en småkage i præmie – det er jo helt væk. Jeg var sikker på, at der ville være mellem en halv og en hel million i præmie.
LÆS OGSÅ: SE KLIPPET: ‘Bikini Island’-Wetter i dating-program
Pengene skal snoldes op
Fyrene har gået længe og ventet på, at de kunne løfte sløret for, at det er dem, der har vundet program. Nu er hemmeligheden endelig ude, og de vundne penge kan blive brugt.
– Det har været irriterende at skulle gå og vente så længe, men jeg har sagtens kunne gøre det. Nu skal pengene bruges, og det er planen, at de bare skal snoldes op. Det er så lidt, så de får hurtigt ben at gå på, forklarer Wetter.
– Jeg har glædet mig sindsygt meget til afsløringen. Og mine penge skal bruges til at tage til USA med min kæreste, leje en stor 6.3 l v8 Ford Mustang og se San Francisco og Los Angeles i et par uger, afslutter Christopher.
Det har desværre ikke været muligt at få en kommentar fra Nicki.
LÆS OGSÅ: Wetter fortryder sex på ‘Bikini Island’
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.