'Bikini Island'-deltagere raser: Vi får ingen finalefest

'Bikini Island'-deltagere raser: Vi får ingen finalefest

Nicklas Unico er langt fra tilfreds med, at TV3 ikke vil give ‘Bikini Island’-deltagerne en finalefest.

Af Mikkeline Andersen - 26. september 2015 kl. 13:30

Sidste år var det ‘Robinson’-deltagerne, der kom op i det røde felt, da de ikke kunne se frem til en finalefest som afslutning på sæsonen. TV3 skiftede dog mening, og gav dem festen, men nu er balladen der alligevel igen. Deltagerne i ‘Bikini Island’ kan nemlig ikke se frem til at fejre det sidste afsnit af ‘Bikini Island’ sammen med TV3 og de andre deltagere.
– Der har ingen opbakning været fra TV3’s side af om at holde deltagerne samlet og sørget for, vi så lidt til hinanden. For nyligt fik vi så at vide, at der ikke bliver holdt en finalefest, fortæller Nicklas Unico til Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: Cecilie fra ‘Bikini Island’ afslører: Derfor kyssede jeg med Nicklas
TV3: En finalefest har aldrig været planen
Hos TV3 forstår man ikke deltagernes frustrationer over den manglende finalefest.
– De er jo aldrig blevet lovet en finalefest. Vi kan godt forstå, at de gerne vil fejre finalen, og det håber vi da også, at de gør, lyder det fra Jon Pagh, der er presseansvarlig hos TV3.
Nicklas ved godt, at der intet står om en finalefest i deltagernes kontrakter.

– Nej, vi blev ikke lovet en finalefest, men vi synes bare, det er for dårligt af så stor en produktion, og når man samtidig tænker på, at vi har ventet halvandet år på, at programmet skulle blive sendt, fortæller Nicklas og understreger:
Vi holder vores egen finalefest uanset hvad. Dog håber vi på at få støtte fra diverse medier og eventuelt få sponsoreret lokation, mad, sprut eller hvad de enkelte brands ønsker at bidrage med.
TV3 understreger, at de i fremtiden vil være opmærksomme på at være klarere i de udmeldinger, som de giver deltagerne.
Se billeder fra forpremieren i galleriet øverst.
LÆS OGSÅ: Skuffede ‘Bikini Island’-deltagere: Planlægningen har været yderst kritisabel
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.