'Bikini Island'-deltager taler ud om ludomani: Tabte 150.000 på et halvt år

Casper Frederiksen havde problemer med at styre sit spil, og det blev en dyr fornøjelse for ‘Bikini Island’-deltageren.

Bikini Island
Af Jonas Sand - 3. september 2015 kl. 19:25

I øjeblikket kan du opleve Casper Frederiksen spille spillet i TV3-programmet ‘Bikini Island’, men hjemme i Danmark var det noget helt andet, han spillede. Og det kostede ham dyrt.
– Jeg var nødt til at gå i behandling for ludomani, så det gjorde jeg, før jeg rejste ned for at filme programmet. Her kom min behandler og jeg kom frem til, at jeg havde været ludoman i seks-syv år, fortæller Casper til Realityportalen.dk.
– Når man vinder, så er det jo intet problem at spille. Men det er et stort problem, når man taber. Og jeg tabte lidt for meget, end min økonomi kunne holde til. Til sidst måtte det få en ende.
GALLERI: Her er de HOTTE ‘Bikini Island’-deltagere
Seks meget dyre måneder
Det var især en lang periode på seks måneder med mange tab, der i sidste ende gjorde, at Casper fik øjnene op for, at han havde et problem. Og så tog han kontakt til et behandlingscenter.
– Det sidste halve år, før jeg gik i behandling, tabte jeg små 150.000 kroner. Det var rigtigt mange penge, og jeg var lærling på det tidspunkt, så jeg havde faktisk ikke så mange – og dem jeg havde, dem spillede jeg op, fortæller han ærligt.
LÆS OGSÅ: ‘Bikini Island’-deltager: Voldsdom kostede mig ‘Paradise Hotel’-eventyr
Ovenpå igen
Casper var kort sagt på røven, men heldigvis har behandlingen virket, og den økonomiske byrde er lettet en del på den 30-årige ‘Bikini Island’-deltagers skuldre.
– Nu er jeg blevet udlært og har fået fast arbejde, så jeg har en del flere penge nu. Så jeg er ovenpå igen, men jeg har lige solgt en lejlighed til et tab på 400.000, så det vil da være rigtigt dejligt at vinde dette program, griner Casper uden dog at ville afsløre, om det er ham, der løber med pengepræmien på 250.000 i ‘Bikini Island’.
Du kan følge Casper og de andre deltagere i ‘Bikini Island’ hver mandag til torsdag klokken 22:00 på TV3.
LÆS OGSÅ: Tidligere ‘Topmodel’-deltager med i ‘Bikini Island’
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.