'Bikini Island'-Bust om Savas' kærlighedserklæring: Det er da altid rart, men…

‘Bikini Island’-deltageren ved ikke helt, hvad han skal mene om, at Savas faldt for ham ved første blik.

Bikini Island
Af Mikkeline Andersen - 1. september 2015 kl. 15:42

12 deltagere tjekkede i går ind på hver deres ø på ‘Bikini Island’. Hurtigt fik de beskeden om, at de skulle sende tre personer af sted, som skulle overbevise den nye deltager om at vælge deres ø. For det gælder om at være den største ø.
Et godt råd fra den smukke Claudia Rex var, at det mandlige køn ville have fordel af at være i overtal. Derfor troede ‘Bikini Island’-deltagerne straks, at det ville være en pige, som de skulle kæmpe om. Men det var det ikke. Derimod var det Savas, som lynhurtigt kastede sin kærlighed på Bust.
– Det er da altid rart, når der er en, der er vild med en. Men en dreng? Det ved jeg ikke lige, hvor fedt er, siger Bust til Realityportalen.dk og tilføjer:
– Jeg er kun til piger. Det vil jeg gerne understrege. Men det var sjovt at se og et godt afsnit.
LÆS OGSÅ: GALLERI: Se billederne fra Guldtuben 2015
Overvejer konsekvenserne
Efter hjemkomsten til Danmark har Bust for alvor fået gang i sin egen virksomhed, Busts Ejendomsservice, og derfor er han meget usikker på, om han kunne finde på at medvirke i endnu et reality-program.
– Jeg ved det ikke. Eller. Hvis det var et godt program, så ville jeg nok sige ja. Et program som ‘Robinson’ eller ‘Wipe out’, hvor man skal udfordre sig selv, lyder det fra ‘Bikini Island’-fyren.
Bust sætter pris på at have været med i ‘Bikini Island’.
– Jeg satte mig et mål om at nå langt og få en god oplevelse. Noget af det opnåede jeg, griner han.
LÆS OGSÅ: SMUGKIG: Så vildt bliver nyt realityprogram
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.