BIG NEWS: Kanal 5 lægger 'Big Brother' på is

Der er slut med at følge beboerne inde i ‘Big Brother’-huset, Kanal 5 har nemlig besluttet, at der ikke kommer en ny sæson til foråret 2015.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 19. juni 2014 kl. 12:53

‘Big Brother’ blev sendt første gang tilbage i 2001, så gik det på pause efter ‘Big Brother’ sæson 5 i foråret 2004, der var en special edition.
Men i 2012 valgte Kanal 5 at genoplive konceptet. Der er siden da blevet til tre sæsoner, og den 27. april blev vinderen af dette års ‘Big Brother’ fundet i skikkelse af David.
Men nu er det altså slut med at spærre fremmede mennesker inde i et hus, det bekræfter Informationschef i SBS Discovery Jesper Jürgensen over for Realityportalen.dk
– Det er korrekt, der kommer ikke en ny sæson af ‘Big Brother’ til næste forår, siger han til Realityportalen.dk og fortsætter:
– Vil vil gerne prøve noget andet på Kanal 5 og ‘Big Brother’ er et program, der fylder meget i sendefladen, når det kører, siger Jesper Jürgensen.
LÆS OGSÅ: Livet efter ‘Big Brother’: Sådan går det Nicki og Mark
Seertal ikke gode nok
Jesper Jürgensen indrømmer da også, at de faldende seertal har haft en indflydelse på belsutningen.
– Det er klart at seertal har en indflydelse, og når seertallene ikke stiger, så må man tage et program op til overvejelse, så indirekte har de haft en indflydelse, siger han.
Ifølge Jesper Jürgensen er der på nuværende tidspunkt ikke planer om at vende tilbage med ‘Big Brother’, men man skal aldrig sige aldrig, mener han.
– Man siger jo aldrig helt farvel til programmer, men tiden skal være inde til det, og det er den ikke på nuværende tidspunkt. Fremadrettet vil vi gerne prøve noget nyt på Kanal 5.

LÆS OGSÅ: ‘Big Brother’-David: De andre ser mig ikke som en værdig vinder

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.