Dagens julegodte: Ross holder jul med de hjemløse

Ross fra ‘Big Business på Vestegnen’ skal spendere julenaften sammen med de hjemløse.

Af Signe Mai Kærsgaard - 16. december 2013 kl. 14:45

Som lille forsvandt Ross’ far, da han var 11 år og han mistede sin mor til druk, hvilket er en tid, han tænker tilbage på som en hård og barsk periode af sit liv. Men nu kører han ’big business’ med Manne i tøjfirmaet ‘RossManns Destiny’, og det går rigtig godt med firmaet. Men når det bliver jul, sender han sin barndom en tanke.
-Julen var tidligere en rigtig hård tid, som minder om tiden som forældreløs, siger Ross til Realityportalen.dk og fortsætter:
-På grund af min barske fortid, deler jeg julen op. Det ene år holder jeg jul med min familie, og det andet år holder jeg jul med de hjemløse.
LÆS OGSÅ: Nyt realityprogram: Fra kriminelle til tøjdesignere
Jul med den nye familie

De to drenge, Ross og Manne, har travlt med firmaet. (Foto: Rossmanns.dk)

De to drenge, Ross og Manne, har travlt med firmaet. (Foto: Rossmanns.dk)


Nu har Ross dog selv fået en familie, som han kan pleje ekstra meget i julemåneden. Udover at holde jul med de hjemløse, holder han nemlig jul med familien hvert andet år.
– Jeg har genfundet kærligheden til julen, efter jeg fik min datter for 12 år siden, siger Ross og tilføjer:
-Den bedste ved jul var dengang min mor levede, og hun lavede mad. Det er en tid, der desværre aldrig kommer igen, det var en god tid, fortæller Ross.
Julen ser nu lysere ud og er en højtid, som Ross også nyder. Han mener, at julen handler om hygge, god mad, gaver og ferie.
– I julen skal der spises og hygges. Julestemningen er dejlig, når man først får den ned i maven, og så skal der julehygges med god mad og gaver. Så jeg kan da godt få lidt sommerfugle i maven, afslutter Ross.
LÆS OGSÅ: Dagens julegodte: Manne: Julemaden er den vigtigste
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.