'Big Brother'-David: De andre ser mig ikke som en værdig vinder

I går blev årets ‘Big Brother’ afgjort med et finalebrag mellem Nirvana, Ronnie og David.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 28. april 2014 kl. 13:32

Søndag aften var finale-aften i dette års ‘Big Brother, hvor David endte øverst på skammelen, efterfulgt af Nirvana og derefter Ronnie.
David blev stemt ind i Big Brother-huset i ‘populær-ugen’ som en seerfavorit sammen med Camilla. Og seernes opbakning er David i den grad taknemmelig for.
– Det er helt vildt mærkeligt at stå søndag efter søndag og være nomineret og alligevel overleve. Der er en hel masse, der synes om mig, og ønsker jeg skal blive, men jeg ved ikke, hvem de er, siger den glade vinder til Realityportalen.dk og fortsætter:
– Det eneste jeg kunne gøre var bare at takke skærmen. Det er en meget underlig følelse. Men jeg er virkelig taknemmelig for seernes opbakning. Det betyder rigtig meget, siger han.
LÆS OGSÅ: ‘Big Brother’-vært: Jeg skal være mor
Meget hårdere i år
David deltog også i sidste års udgave, og for ham har det været vidt forskellige oplevelser.

David er seerfavorit. Her er hans sammen med fans til finaleshowet (Krestine Havemann/SBS)

David er seerfavorit. Her er hans sammen med fans til finaleshowet (Krestine Havemann/SBS)


– Det har været meget hårdere i år end sidste år. Sidste år var vi en stor familie, men i år har jeg prøvet at stå udenfor, og det er også en følelse, jeg ikke har kendt til før, siger David til Realityportalen.dk.
Han håber dog i fremtiden, at de andre beboere med tiden vil se ham som vinder, ligesom seerne gør det.
– Jeg kan udmærket godt forstå, hvorfor de måske ikke ser mig som den rigtige vinder. Jeg ville have det på samme måde, hvis jeg var dem. Der er nogle, der har haft nosser til at sige det til mit ansigt, og det har jeg respekt for, siger han til Realityportalen.dk.
Han uddyber, at det er klart, at de oprindelige deltagere ser skævt til dem, der er kommet ind i programmet senere. Men han har stadig lyst til at holde kontakten til de andre ude i det fri.
– Jeg håber stadig, at der er nogle af de andre, der har lyst til at ses, nu hvor vi er ude igen. Men de skal nok også have noget tid til at sluge den. Jeg er sikker på, at jeg kommer til at se Ronnie. Vi er virkelig blevet gode venner, og vi har det samme livssyn.
LÆS OGSÅ: Jimmi: Det værste tidspunkt at ryge på
Lovende fremtid
Trods en hård tid står David med gevinsten på 500.000 kroner, og han ved allerede, hvad pengene skal gå til.
– Pengene skal bruges til at betale den gæld, jeg har bygget op inden ‘Big Brother’. Jeg har været lidt en rod, men nu kan jeg starte på en frisk, gå på arbejde og begynde at lede efter en kæreste. Men jeg skal nok lige have lidt tid til at få benene plantet på jorden igen, siger han.
Derudover er David heller ikke bleg for at lave tv igen, hvis den rigtige chance byder sig. Han elsker ifølge ham selv at lave tv, og når der er styr på tilværelsen, får vi ham måske at se igen. Han indrømmer da også, at selvom ‘Big Brother’ holdt ham fanget, bliver den dybe stemmer svær at undvære.
– Big Brother gjorde alt for os. Jeg skulle ikke røre en finger. Det er sådan lidt Stockholmsyndrom-agtigt, hvor man elsker sin gidseltager, griner den nykåret vinder.
LÆS OGSÅ: ‘Big Brother’-Rasmus: Nu skal Jimmi vinde det hele
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.