Realitybabens store sorg: Jeg mistede min far - Her & Nu

Realitybabens store sorg: Jeg mistede min far

Michella Evers og Anni Fønsby har selv haft kræften tæt på livet, og derfor støtter de op om Numse-Rasmus’ projekt.

Af Jonas Sand - 2. april 2019 kl. 16:55

Rasmus Billing Birnbaum har kastet sig over et nyt indsamlingsprojekt, efter han sidste år gennemførte en stor indsamling af blandt andet fodboldudstyr til afrikanske børn.
Den tidligere ‘Singleliv’-deltager afholder den 5. april Støtteshow 2019 på Rosie McGee`s i København, hvor hele den danske realitybranche er inviteret til en stor fest, og denne gang samler han ind til Knæk Cancer.
LÆS OGSÅ: ‘Vi er bare mænd’-stjernens store sorg: Jeg ønsker det ikke for min værste fjende

Artiklen fortsætter under denne video fra ‘Singleliv’, hvor Numse-Rasmus åbnede op for sin følsomme side.

LÆS OGSÅ: Numse-Rasmus: Her er status på mit Afrika-bryllup
Numse-Rasmus har i den forbindelse fået støtte fra en stor del af den danske realityverden, hvor en række realitydeltagere har meldt sig som protektorer for projektet. En af dem er den tidligere ‘Big Brother’- og ‘Singleliv’-deltager Michella Evers.
– At vise næstekærlighed er en af de kernefaktorer, dette arrangement kendetegnes for. Jeg har selv mistet min far til kræft, og jeg kender flere og flere, der bliver fanget i sygdommens onde skæbne, siger hun og fortsætter:
– Jeg står derfor op for en god sag for at vise, at man kommer længst sammen. Så jeg skulle ikke blinke én gang, før jeg sagde ja til at være protektor for dette arrangement.
LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-stjerner åbner op: Kræften fylder meget

Anni Fønsby: Mistede min bedste ven

Anni Fønsby, der blandt andet har medvirket i ‘Erik og Anni Goes to Hollywood’ og ‘Jeg er en celebrity – få mig væk herfra’, har også valgt at takke ja til at støtte op om arrangementet.

Anni Fønsby støtter også op. (Foto: Bo Nymann)


– Jeg støtter Knæk Cancer, fordi jeg ikke tror, der findes en sygdom, som på samme måde gennem flere år har påvirket næsten hver eneste familie på den ene eller anden måde – enten i form af et tab af et familiemedlem eller i vennekredsen, siger hun og fortsætter:
– Jeg mistede selv min bedste ven, da han kun var 58 år. På trods af, at lægevidenskaben bliver dygtigere og dygtigere, er det stadig den sygdom, som koster flest liv. Så jeg kender til den smerte og håbløshed, som mange kræftpatienter og familiemedlemmer har.
LÆS OGSÅ: Realitybabe vender tilbage til skærmen: En milepæl i kampen mod sygdommen!
Hun gør det klart, at man i hendes øjne aldrig kan samle nok penge ind til Knæk Cancer.
– Uanset størrelsen på de summer, der bliver doneret, vil det beløb aldrig kunne blive for stort. Det er i vores alles interesse, at forskningen forsætter med forstærket niveau, så vi og vores børn samt kommenede generationer kan opleve, at flere kræftpatienterne bliver helbredt, slår hun fast.
Hvis du ønsker at være en del af Støtteshow 2019 kan du læse mere om det her, og hvis du bare ønsker at støtte projektet og donere penge direkte til Knæk Cancer, kan det gøres her.
LÆS OGSÅ: Amalie overvejer at droppe ‘Forsidefruer’: Jeg føler mig trådt på

Læs mere om