'Big Brother'-Rasmus: Nu skal Jimmi vinde det hele

Der er 14 dage til den store finale, men for Rasmus er spillet slut. Nu håber han, at hans bedste ven Jimmi snupper titlen.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 14. april 2014 kl. 11:52

Rasmus måtte i søndagens afsnit af ‘Big Brother’ forlade huset efter en seerafstemning mellem ham selv, David og Nicki. Nu håber han, at hans bedste ven fra ‘Børnebanden’ vindet det hele.
– Selvfølgelig er jeg lidt farvet af, at Jimmi er den, jeg har det bedst med personligt. Vi har spillet sammen fra dag ét. Han har spillet godt, og han har ikke lagt sig ud med nogen, hvis det ikke har været nødvendigt. Han har virkelig kæmpet herinde, siger Rasmus til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: Mark ude af ‘Big Brother
Savner alle
Selvom Rasmus åbenlyst har spillet sammen med Ginna og Jimmi, lægger han ikke skjul på, at han har haft det godt med alle de andre deltagere også. Men der er dog alligevel noget, han ikke kommer til at savne ude i friheden.
– Jeg kommer virkelig ikke til at savne ‘Big Brother’, der vækker mig om morgenen. Men selvom jeg har spillet mod folk, så synes jeg, at jeg har haft det godt socialt med alle herinde. Så selvfølgelig bliver de savnet.
LÆS OGSÅ: ‘Big Brother’-Camilla: Noget er gået helt galt
Har holdt ord
Forud for ‘Big Brother’ mente Rasmus, at han ville være den, der skulle sprede god stemning i huset. Og det er også noget han vil blive husket for. Han betegnede også sig selv, som en type, der ikke lyver. Noget han selv synes, at han har overholdt. Til en vis grad.
– Når man spiller poker, viser man jo heller ikke alle kort, man har på hånden. Så selvfølgelig har jeg fortalt en løgn, når det har handlet om spillet. Men som person, ville jeg ikke lyve overfor folk, og det synes jeg egentligt heller ikke, at jeg har gjort, siger Rasmus ærligt til Realityportalen.dk.
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.