'Big Brother'-par skal være forældre: Vi er ikke kærester mere - Her & Nu

'Big Brother'-par skal være forældre: Vi er ikke kærester mere

De mødtes og havde sex for første gang på tv, men forholdet holdt indtil sidste år. Nu skal de dog være forældre.

Af Louise Vilsbøl - 8. marts 2019 kl. 09:04

Tilbage i 2014 mødte Patrich Jensen og Sandra Boese Svensson hinanden på direkte tv i ‘Big Brother’-huset. Der gik ikke lang tid, før de to fandt melodien inde i huset, og allerede efter en uge fandt de sammen i den såkaldte ‘knaldehytte’. Det blev begyndelsen på en rejse, som slet ikke er slut endnu.

Foto: Privat


LÆS OGSÅ: Fie Laursen afslører: Her er sandheden om mig og ‘Big Brother’-Mark
– Sandra og var kærester i 4 år cirka efter ‘Big Brother’ stoppede. Vi kneppede efter en uge derinde og blev efterfølgende mere og mere glade for hinanden. Jeg blev så smidt ud og ventede på, hun skulle komme ud. Da hun kom ud, startede vi vores forhold en uge efter cirka, fortæller Patrich og fortsætter:
LÆS OGSÅ: ‘Big Brother’-Sandra: Jeg var bare en brik i spillet
LÆS OGSÅ: Fie Laursen: Derfor sagde jeg ja til ‘Ex on the Beach’

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor man kan se et sammenklip af Patrichs tid i ‘Big Brother’-huset.


– Undervejs i forholdet prøvede vi at få børn til sidst. Men vi opdagede, at forholdet gik dårligt og blev nødt til at sige fra i enighed. Vi ender med stadig at hygge sammen med en masse sex, og det ender med, at jeg på et tidspunkt under en middag, vi spiser sammen, får at vide, at jeg skal være far.
LÆS OGSÅ: Landmand-Troels åbner op: Derfor er jeg med i ‘Ex on the Beach’

Vi er bedre som venner

Men selvom Sandra og Patrich ikke længere er kærester og ikke umiddelbart har planer om at finde sammen igen, så er de glade for, at de skal have et barn sammen.
– Situationen er lige nu, at vi er rigtig gode venner, som sagtens kan sove sammen og lave nogle ting sammen. Vi har hver vores lejlighed, og vi har det faktisk bedre sådan, som vi har det nu, end da vi var kærester. Sandra er 14 uger henne, og vi var til kønsscanning i mandags og fik at vide, at det bliver en lille dreng.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘For lækker til love’-Christina vender tilbage til skærmen

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor man kan se et sammenklip af Sandras tid i ‘Big Brother’-huset.


LÆS OGSÅ: Geggo scorer rolle i stor film
Sandra er sat til 1. september, og Patrich er sikker på, at de nok skal få det til at fungere, selvom de ikke længere er kærester. Det er dog langt fra alt, de to er helt enige om.
– Vi har talt om nogle forskellige navne, men der er vi lidt uenige, så det holder i for os selv, fortæller Patrich og afslører, at Sandra har det rigtig godt i graviditeten, og at hun blev enormt glad, da de fandt ud af, at det var en dreng, der gemte sig inde i hendes mave.
Patrich vil ikke afvise, at de to vordende forældre en dag ender med at finde sammen igen, fordi man ikke ved, hvad fremtiden bringer, men han understreger, at lige nu skal de bare være venner og forældre.
LÆS OGSÅ: ‘Robinson’-Mark skal være med i ‘Ex on the Beach’: Derfor har jeg sagt ja