'Big Brother'-par går fra hinanden

Det søde par fra årets ‘Big Brother’, Nicki og Mark, danner ikke længere par.

Af Mikkeline Andersen - 29. oktober 2014 kl. 13:30

Mark Bøgelund og Nicki Holtum Barth faldt for hinanden i dette års ‘Big Brother’. Da begge deltagere slap ud af ‘Big Brother’-huset, blomstrede kærligheden stadig. Men det er fortid nu, for parret er ikke længere sammen.
@locker
– For lidt over en måned siden tog jeg Mark i at være på toilettet med en pige i over 10 minutter, og det kan jeg ikke godtage. Mark benægter, at de har været sammen, men han siger, at han talte en kammerats sag. Den skulle de så have taget udenfor – i hvert fald ikke på toilettet, siger Nicki til Realityportalen.dk.
Mark erkender, at han har lavet en fejl.
– Jeg stod og talte med en veninde derude. Som jeg har sagt til Nicki, så er der intet sket, for jeg kunne ikke se nogen grund til at være sammen med en anden, når jeg havde hende. Jeg kunne have taget den alle andre steder, men jeg var så dum ikke at tænke mig om, fordi jeg lige var kommet ud fra toilettet, og så var hun der. Jeg kunne lige så godt have taget den udenfor, det indrømmer jeg.
LÆS OGSÅ: Nu er Nicki tilbage i ‘Big Brother’-huset
Finder ikke sammen igen
Det var Nicki, der tog den endelige beslutning om at stoppe forholdet til Mark, og det er en beslutning, som hun har det godt med.
– Selvom det lyder tarveligt, så er jeg glad for, at vi ikke er sammen. Jeg ville være mistrosik hele tiden. Men det er selvfølgelig aldrig sjovt at gå fra hinanden, og jeg vil gerne understrege, at min tid med Mark var fantastisk, og han har en sød familie, siger hun og tilføjer:
– Jeg håber, at Mark finder sig en sød kæreste, og at han har lært, at man ikke skal gå på toilettet med en pige.

Mark begik en fejl, erkender han (Foto: Krestine Havemann/SBS)

Mark begik en fejl, erkender han (Foto: Krestine Havemann/SBS)


Mark savner Nicki, andet ville være underligt, som han udtrykker det, for de kender hinanden ud og ind og har oplevet alt sammen.
– På nuværende tidspunkt er det svært at sige, om jeg gerne ville finde sammen med hende igen, men, inderst inde, så ville jeg nok. Det er mærkeligt uden hende. Hun var ikke kun min kæreste, men også min bedste ven. Men måske er vi bare ikke dem, der passer sammen.
LÆS OGSÅ: ‘Big Brother’-Jimmi: Sådan har jeg det med Ginna
Mark: Der ligger mere bag
Nicki begrunder bruddet med Marks besøg på toilettet med pigen. Men det er mere end det, lyder det fra Mark.
–  I bund og grund så tror jeg ikke, det var det, der gjorde, at hun slog op med mig. Jeg tror, det var, fordi jeg ikke var den samme, som jeg var inde i Huset. Jeg synes selv, at jeg er den samme, men ifølge hende “opfylder” jeg ikke de samme ting, som jeg gjorde inde i Huset, siger Mark og fortsætter:
– Det, hun bare ikke forstår, er, at man går op og ned af hinanden inde i Huset, man agerer anderledes derinde, fordi det kun er os få mennesker, der er sammen. Jeg har i hvert fald hørt hende sige mange gange, at jeg ikke er den samme, slutter han.
LÆS OGSÅ: BIG NEWS: Kanal 5 lægger ‘Big Brother’ på is
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.