Oliver om 'Big Brother': Man må sgu gerne tage røven på hinanden

den 1. januar 2014 ruller ‘Big Brother’ endnu en gang over skærmen, og det må gerne gå lystigt for sig, hvis man spørger Oliver Bjerrehuus.

Af Dan Bjerggård - 23. december 2013 kl. 10:16

Den 1. Januar 2014 ruller ’Big Brother’ atter en gang over skærmen i de danske hjem. Denne gang er temaet: ’Hemmeligheder og løgne’, hvilket særligt Oliver Bjerrehuus glæder sig til.
-Jeg forventer, at de øvrige deltagere er friske på at lege med udgangspunktet ’hemmeligheder og løgne’, på den måde bliver spillet efter min mening mere interessant. Det hele skal ikke være så pisse pænt, og man må sgu gerne tage røven på hinanden, fortæller han til Realityportalen.dk
Anne Kejser er endnu en gang tilbage som vært på ’Big Brother’, og hun er bestemt også begejstret over temaet.
-Det giver et ekstra lag til programmet. Netop hemmelighederne og løgnene, vil blive brugt som en ekstra spillebrik inde i huset.
SE OGSÅ: Galleri: Se det nye ‘Big Brother’-hus

Oliver Bjerrehuus og Anne Kejser glæder sig til at skyde 'Big Brother' i gang 1. januar. (Foto: Kasper Bay-Kastrup)

Oliver Bjerrehuus og Anne Kejser glæder sig til at skyde ‘Big Brother’ i gang 1. januar. (Foto: Kasper Bay-Kastrup)


’Big Brother-konceptet holder stadig’
På de sociale medier har der været heftig diskussion om, hvorvidt ’Big Brother’ burde vende tilbage på kanal 5, men Anne og Oliver er enige om, at konceptet stadig holder.
-Det ville være fuldstændig banalt, hvis jeg skulle rende rundt med stiv bandit og opfører mig tosset på åben skærm. Jeg er trods alt 38 år, fortæller Oliver og uddyber:
-Jeg skal være husvært, og vil gøre mit til, så jeg er på lige fod med de øvrige deltagere. Personligt håber jeg på, at blive udfordret mentalt og at jeg kan være med til at udfordre de andre.
Det bedste ved ’Big Brother’ er ifølge Anne Kejser, at programmets uforudsigelighed.
-Deltagerne har jo en enorm magt. De bestemmer sådan set, hvordan programmet skal være, og hvilken stemning det skal have. ’Big Brother’ laver forskellige ugetemaer, men i den sidste ende, er det det deltagerne, der styrer showet.
-Endvidere har seerne mulighed for at lave deres eget program. Online kan seerne følge beboerne døgnet rundt, og kan for eksempel vælge kun at følge en enkelt deltager, hvis de har lyst. Så jo, ’Big Brother’-konceptet holder stadig, og det bliver den bedste sæson nogensinde, afslutter hun.
Deltag i afstemningen herunder:

Skal du se 'Big Brother'?

View Results

Indlæser ... Indlæser ...

LÆS OGSÅ: ‘Big Brother’ får premiere nytårsdag
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.