EKSKLUSIVT: 'Big Brother'-Mark: Jeg ville beholde barnet

Tirsdag fik Mark nyheden om, at han havde gjort Nicki gravid.

Af Dan Bjerggård og Christina Ledertoug - 5. marts 2014 kl. 13:27

I går kunne vi her på Realityportalen.dk fortælle, at 22-årige Nicki var blevet gravid efter at have haft sex med Mark i ‘Big Brother’-huset.
I en eksklusiv telefonsamtale med Realityportalen.dk fortæller Mark nu, hvordan han fik det at vide, og hvordan han tog den uventede nyhed.
– Nicki kom ind i huset med en graviditetstest, og fortalte mig det. Hun havde allerede besluttet sig på forhånd om, at hun ville have en abort, men hun ville lige høre min holdning alligevel, siger 19-årige Mark til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: CHOK i ‘Big Brother’-huset: Nicki gravid
Der var ikke noget at gøre
Han var dog ikke af samme holdning som Nicki og ville gerne beholde barnet.
– Jeg fortalte hende, at jeg elsker børn og gerne ville beholde barnet, men der var ikke noget at gøre, hun havde besluttet sig, siger Mark og fortsætter:
– Jeg kunne godt se, at det var det mest ansvarlige at gøre, især fordi vi kun kender hinanden fra ‘Big Brother’-huset og ikke den virkelige verden, siger han.
LÆS OGSÅ: Få det store knalde-overblik i ‘Big Brother’
Havde bryst- og mavesmerter i huset
Mark har efterfølgende talt med de andre beboere i huset, der blev meget overraskede over nyheden, men som er søde til at støtte ham.
Mark fortæller også til Realityportalen.dk, at Nirvarna i går fortalte ham, at Nicki to uger før hun røg ud, var kommet til hende og fortalt, at hun havde bryst- og mavesmerter.
LÆS OGSÅ: ‘Big Brother’-Nicki: Jeg er forelsket
Marks mor hjælper
For Mark har nyheden været hård at få at vide, specielt fordi han ikke kan være der og støtte hende igennem det hele. Men heldigvis er Marks mor ved Nickis side.
– Min mor var den første Nicki gik til og fortalte om det. Hun støtter Nicki og er blandt andet også med til scanning i dag, siger Mark og fortsætter:
– Nu hvor jeg ikke kan være der, er det en stor trøst for mig, at min mor er der til at støtte Nicki i den her svære tid, slutter han af.
Vi arbejder i øjeblikket på at få en kommentar fra Nicki.
Se med i aftenens afsnit af ‘Big Brother’ klokken 21.00 på Kanal 5, hvor man kan se samtalen om graviditeten mellem Mark og Nicki
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.