'Big Brother'-Mark åbner bar

‘Big Brother’-deltageren vil vise et helt nyt bar-koncept frem i nattelivet.

Af Mikkeline Andersen - 16. november 2014 kl. 13:55

Snart kan København åbne dørene for endnu en bar i nattelivet. ‘Big Brother’-deltageren Mark Bøgelund er nemlig i fuld gang med sine egne bar-planer. Men baren kommer ikke til at være en blandt mange, for den vil skille sig ud.
– Det skal være et nyt koncept i forhold til det, som vi har i København. Jeg kan ikke sige så meget om det nu, fordi jeg stadig går og arbejder lidt på det, men det skal være noget, som folk ikke har set før, siger Mark til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: ‘Big Brother’-par går fra hinanden
Vil gerne lave mere tv
Selvom Mark har travlt med at finde den rette lokation til sin nye bar, så udelukker han ikke, at han gerne vil lave tv igen. Tværtimod.
– Jeg går bare og venter på, at der er nogen, som ringer, for jeg vil super gerne igang med at lave tv igen, slår han fast.
Men indtil videre må han bruge tiden på sine bar-planer.
– Jeg har folk til at hjælpe mig, og jeg prøver at finde den rigtige lokation. Og så har jeg en god far, som har nogen gode kontakter rundt omkring,
LÆS OGSÅ: Livet efter ‘Big Brother’: Sådan går det Nicki og Mark
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.