DAGENS SOMMERSNACK: Big Brother-Line: Jeg blev valgt fra på skærmen - Her & Nu

DAGENS SOMMERSNACK: Big Brother-Line: Jeg blev valgt fra på skærmen

To uger blev det til i det berømte Big Brother-hus. Men alligevel fik den 26-årige pige sat sit præg på Huset, hvilket har resulteret i genkendelse på gaden. Og derudover har Line Veiss-Pedersen fået smag for at lave TV.

Af Mikkeline Andersen - 10. juli 2012 kl. 08:27

Det var en tydeligt skuffet Line Veiss-Pedersen, der måtte forlade ‘Big Brother’ efter blot touger. En skuffelse, der ikke forsvandt med det samme.
-Det er faktisk først efter, ‘Big Brother’ er slut, at jeg er kommet helt videre, fortæller den 26-årige pige til Realityportalen.dk.
Blot tre dage finalen i Big Brother fik Line nemlig arbejde. Men det er ikke det eneste, som

Line nåede ikke at få så lang tid i huset. Her ses hun med Alexander. (Foto: Privat)


Line Veiss-Pedersen har brugt sin tid på.
-Tordagen efter min ud stemning var jeg til optagelse ved TV2 Zulu. Hvor jeg havde fået tjansen som Medina i en film med Linda P, der skulle bruges til Zulu Awards, lyder det fra Medina look-a-like’en.
Line havde selvfølgelig håbet på flere uger i programmet, men det blev som bekendt ikke en realitet. Årsagen er, ifølge hovedpersonen selv, ganske klar.
-Jeg er ikke tilfreds med den måde, jeg blev fremstillet på i udsendelserne klokken 21.00. De havde simpelthen valgt mig fra, selvom jeg var en af dem i huset, der var på hele tiden. Det er helt sikkert en af grundene til, at jeg blev stemt ud efter de 2 uger, lyder det fra Line.
Alligevel slår hun fast, at seerne har oplevet den rigtige Line Veiss-Pedersen, da det jo er et program, der kører i samtlige af døgnets 24 timer.
Mod på mere tv
Selvom det kun blev til to uger i Big Brother-huset, fik Line sat sit præg på programmet, ligesom hun ikke længere ”bare” er Line Veiss-Pedersen. Men Line fra Big Brother.
-Det er meget, meget underligt, at man går på gaden, og folk hvisker, rimeligt højt, til hinanden ’Hey! Det er Line fra Big Brother, fortæller den 26-årige Århusianer, der blandt andet huskes for at takke nej til at stille op som Se & Hør-pige.
Genkendelsen på gaden krydret med positiv respons i forhold til sin deltagelse i programmet, har givet Line lyst til at lave mere tv. Men det er ikke reality-tv, der er første prioriteten hos den unge dame.
-Tror det eneste, jeg lige var klar på, var ’Divaer i junglen’. Nogen folk synes, at jeg lidt er en diva, så tror, jeg ville passe perfekt ind i det program, forklarer hun til realityportalen.dk.
Derudover kunne hun godt tænke sig at deltage i 4-stjerners middag sammen med nogle af Big Brother-deltagerne. Og Big Brother-konceptet er derudover en klar favorit.
-Desuden er jeg klar på Big Brother 2013, fortæller hun og uddyber, at hun ikke savner tiden efter, hun røg ud af programmet.
-Jeg var super ked af det og langt nede i ugen efter, slår Line Veiss-Pedersen fast.
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.