’Big Brother’-Katja: Jeg fortjente det ikke!

Vrede, glæde, tårer og grin. Seerne har været vidne til hele Katjas følelsesregister, men det var åbenbart ikke nok til at blive i ’Big Brother’-huset.

Af Marlene Juhl Skovgård - 15. marts 2013 kl. 13:24

Efter 40 dage i ’Big brother’-huset, og altså halvvejs igennem spillet, var det Katja, som måtte forlade ’Big Brother’ torsdag aften. Og det var bestemt ikke noget, som passede den til tider skrappe blondine.
– Jeg har det pissemeget ad helvedes til! Jeg synes, at jeg fortjente at vinde ’Big Brother’, men seerne syntes desværre ikke, at jeg skulle det. Så sådan er det jo så bare. Det er jo dem, der bestemmer, fortæller en frustreret Katja til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: Afsløring: Tre nye beboere i ‘Big Brother’
Ud med de nye deltagere!
Da de tre nye beboere, Malene, Silas og Danijel, kom ind i ’Big Brother’, valgte de blandt andet at sætte Katja på ’dødsgangen’, hvor hun skulle kæmpe om ikke at blive nomineret. Og netop denne form for nominering var noget, som kunne få blondinen med den skarpe tunge op i det røde felt.
– Det er SÅ røvet at ryge ud på den her måde! Jeg havde kun én mulighed for at redde mig selv fra nomineringen, men klarede så ikke udfordringen. Det er i sig selv fair nok, men det er da pisseirriterende at blive sat i fare på den måde, som det skete, lyder det irriteret fra Katja.
Generelt er de tre nye beboere ikke populære i ’Big Brother’-huset, og Katja lægger heller ikke skjul på sin irritation over deres check in.
– Jeg synes, at det var mega irriterende, at de nye beboere kunne følge med i ’Big Brother’, inden de kom ind til os i huset. Det pissede mig totalt af. De nye har ikke været herinde så længe som os andre, og de fortjener derfor ikke at vinde.
LÆS OGSÅ: Lettet ‘Big Brother’-vinder: Jeg vil have privatchauffør
Har droppet fordommene
Efter 40 dage indespærret i ’Big Brother’ har Katja lært en del om sig selv.
– Det har været en hel fantastisk oplevelse for mig. Jeg har bestemt lært at lægge mig selv lidt på hylden en gang imellem, og så er jeg blevet bedre til at lukke folk ind i mit hjerte, fortæller Katja og fortsætter:
– Jeg har også lært at lægge fordommene på hylden. I starten kunne jeg slet ikke lide David, men nu kan jeg skide godt lide ham. Det samme med Julie, som jeg i starten bare slet ikke kunne fordrage. Og Tania med sin Brøndby-agtige måde at være på, så tænker man sgu sit, men nu holder jeg rigtig meget af hende.
Trods den følelsesmæssige rutsjebane i ’Big Brother’, så fortryder Katja absolut ikke sit ophold, men ærgrer sig dog over ikke at få lov til gå hele vejen.
LÆS OGSÅ: Hartmann om Philip: Vi skal ses igen
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.