'Big Brother'-Karoline: Folk bliver nogle svin

Det er med blandede følelser, at Karoline forlader huset, hvor løgne og intriger er hverdag

Af Dan Bjerggård - 3. februar 2014 kl. 15:33

Karoline blev søndag aften stemt ud af ‘Big Brother’-huset, og opholdet har givet hende stof til eftertanke.
-Det er en blandet fornemmelse at blive sendt ud. På den ene side ville jeg jo gerne blive, og det har virkelig været en vild oplevelse. Men på den anden side kan jeg også mærke, at det psykiske press er blevet intensiveret, og folk bliver rent ud sagt nogle svin, fortæller Karoline til Realityportalen.dk, og uddyber:
-Folk lyver hinanden direkte op i ansigtet, og danner alliancer bag ryggen på hinanden. Man kan virkelig mærke, at det taktiskespil er rykket ind i ‘Big Brother’-huset.
LÆS OGSÅ: 16-årig ung mor: Jeg vil gøre op med de mange fordomme
Glæder sig til McDonalds mad 

(Foto: - SBS TV)

Det er en ambivalent følelse at blive stemt ud af huset, fortæller Karoline. (Foto: Krestine Havemann – SBS TV)


Så på trods af en bittersød smag over at være stemt ud, er der bestemt også glæder ved at vende hjem fortæller Karoline.
-Det har været den vildeste oplevelse, og jeg glæder mig til at se nogle af de andre udstemte. Jeg har helt sikkert fået en masse venner for livet ved min deltagelse. Personligt er jeg glad for, at jeg kan se mig selv i øjnene, og samtidig er jeg også stolt over at have overskredet nogle grænser, siger Karoline.
For den smukke kvinde var det blandt andet meget grænseoverskridende og skræmmende, da hun skulle synge foran de andre beboere i huset.
Karoline ser dog også fordele ved at komme ud af huset, og særligt en ting har hun savnet.
-Udover mine nærmeste har jeg savnet McDonaldsmad! Så det skal jeg have i aften sammen med min veninde. Derudover skal jeg høre musik og følge op på de nyheder, der har været i løbet af den seneste måned, for man har absolut ikke har nogen kontakt til omverdenen, imens man er i huset, afslutter hun.
LÆS OGSÅ: Gustav vil være fitness-guru
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.