'Big Brother'-Jonathan: Savner flirt og pilleri med Nirvana

Jonathan efterlader sin ‘Big Brother’-flirt i huset, og han glæder sig til at se hende igen.

Af Dan Bjerggård - 24. marts 2014 kl. 11:57

I går søndag var det den 19-årige Jonathan som måtte forlade ‘Big Brother’-husets andre beboere og dermed også ‘Big Brother’-flirten Nirvana.
– Nirvana snakkede jeg godt med fra starten af, og det udviklede sig så til, at vi blev mega gode venner og putte-partnere, fortæller Jonathan til Realityportalen.dk.
Ifølge Jonathan spiller aldersforskellen på 10 år mellem ham og Nirvana ingen rollen, men virkeligheden kan være ganske anderledes uden for huset, mener han.
– Jeg glæder mig til at se hende igen, og så må vi se om vores forhold til hinanden udvikler sig. Uden for huset lever vi jo to helt forskellige liv, da jeg fortsat går i skole i København, og hun har job og bor på Fyn.
SE OGSÅ: Nirvana og Jonathan hygger under dynen
‘Vi havde ikke sex!’
Den seneste tid var putteriet mellem Jonathan og Nirvana blevet langt mere heftigt, og det blev da også til kælen under dynen.
– Vi piller og nusser, men vi havde altså ikke sex. Hvis jeg var blevet i huset, vil jeg ikke udelukke, at det kunne ske, men Nirvana har sine principper, og dem respekterer jeg selvfølgelig, siger Jonathan, som ellers tidligere har fortalt, at han bestemt ikke er blufærdig.
Nu kan Jonathan ser frem til at nyde friheden og en god bytur med vennerne, som er dem han har savnet allermest i huset. Og så kan han heppe på sin putte-partner, som også er hans favorit til at vinde.
– Nirvana er den mest ægte og tillidsfulde person, når man først er kommet ind på livet af hende. Hun er ærlig, tør sige sin mening og er hundrede procent sig selv, så jeg håber at hun vinder det hele, afslutter han.
LÆS OGSÅ:  Oliver om ‘Big Brother’: Man må sgu gerne ta’ røven på hinanden
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.