'Big Brother'-Jimmi: Sådan har jeg det med Ginna

Der var sød musik mellem ‘Big Brother’-deltagerne Jimmi og Ginna, da de var inde i huset. Læs her, om der stadig er det.

Big Brother
Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 24. juni 2014 kl. 15:06

Realityportalen.dk har talt med Jimmi fra dette års ‘Big Brother’ for at høre, hvordan livet er uden for huset, og om han stadig ser noget til Ginna. De to fik nemlig et godt forhold til hinanden, mens de begge var i huset.
– Jeg ser stadig meget til Ginna, og vi har det rigtig godt og hyggeligt sammen. I øjeblikket ser vi dog kun hinanden hver anden weekend, da hun bor i Greve, og jeg bor på Lolland, siger 30-årige Jimmi til Realiyportalen.dk og fortsætter:
– Vi er ikke kærester endnu, men jeg kan godt forestille mig, at vi på et tidspunkt kan blive det, siger han.
LÆS OGSÅ: Livet efter ‘Big Brother’: Sådan går det Nicki og Mark
Underligt at klare det hele selv 
For Jimmi, der var spærret inde i ‘Big Brother’-huset i 111 dage, har det efterfølgende været underligt at skulle vænne sig til friheden.
– Det var lidt mere underligt, end jeg havde regnet med at komme ud af ‘Big Brother’-huset. Da jeg kom ud skulle jeg lige bruge noget tid på at vænne mig til, at jeg selv skulle klare alt selv og lave mad og handle ind. Det var man jo vant til blev ordnet for én inde i huset, siger Jimmi.
Han fortæller også, at selv om det var en fantastisk oplevelse at være med i ‘Big Brother’, så er det også meget rart at være ude i friheden.
– Jeg sætter virkelig pris på min frihed, og det var rart at komme i gang med mit arbejde igen. Jeg arbejder som fodboldtræner på en efterskole og så arbejder jeg som håndværker, siger Jimmi, der deltog i ‘Big Brother’ for at få en oplevelse og udfordring ud af det.
LÆS OGSÅ: BIG NEWS: Kanal 5 lægger ‘Big Brother’ på is
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.