'Big Brother'-Jimmi: Sådan går det med musikken

Jimmi er vild med musik, og han har langt fra opgivet drømmen om at lave sin egen musik.

Big Brother
Af Mikkeline Andersen - 12. januar 2015 kl. 19:25
111 dage brugte Jimmi Jacobsen i ‘Big Brother’-huset, men tiden i huset har ikke vendt op og ned på hans hverdag.  Jimmi er nemlig den samme i dag, som han var, før han indtog ‘Big Brothers’ historie.
– Jeg synes ikke, mit liv har ændret sig særlig meget. Der er selvfølgelig nogle ting, man skal vænne sig til. Så som at man stadig bliver genkendt på gaden, og at nogle folk gerne vil have taget et billede med en. Men ellers er mit liv meget det samme. Jeg har stadig det samme job, så min hverdag er meget som før min tid i huset, siger Jimmi til Realityportalen.dk.
‘Big Brother’-deltageren arbejder til daglig som håndværker på Halstedhus Efterskole, hvor han også er træner på fodboldlinjen. Det er uden tvivl drømmejobbet, understreger han.
LÆS OGSÅ: ‘Big Brother’-Jimmi udgiver single
Passionen for musikken lever
Inde i huset blev det klart, at Jimmi ikke kun har en forkærlighed for den runde bold. Han er nemlig vild med at gribe mikrofonen, og det har ikke ændret sig.
– Det går rigtig godt med musikken. Jeg har jo været så heldig, at jeg efter min tid i ‘Big Brother’-huset, er blevet kontaktet af en, der gerne ville hjælpe mig med at få udgivet lidt musik, så jeg er i fuld gang med at skrive mit første rapnummer, fortæller han.
Selvom det er drøm, der er ved at få i opfyldelse, så er det ingen dans på roser.
– Det er en kæmpe udfordring at skrive et helt nummer selv, og det tager da også mere tid, end jeg lige havde regnet med. Men efter planen skulle nummeret gerne være færdigt den 1. april, hvor man vil kunne hente det. Ganske gratis.
LÆS OGSÅ: ‘Big Brother’-Mark åbner bar
Et nyt og sundere liv
Fodbold, hund, arbejde og musik er bare nogle af de ting, som Jimmi bruger sin tid på. Som om det ikke var rigeligt, så har han også haft overskud til at lave en markant ændring i sit liv.
– Som noget nyt har jeg lagt min livsstil lidt om. Jeg har altid bare spist og drukket, hvad jeg havde lyst til, men det er slut nu. Jeg har været til diætist, hvor jeg har fået lavet kostprogram, så jeg kan få et sundere liv, og jeg er blevet grebet fuldstændig af det. Så der går også en del tid med at lave det “rigtige” mad herhjemme.
Endnu har den nye livsstil ikke resulteret i, at han har fundet sit livs kærlighed.
– Efter min tid i ‘Big Brother’ har jeg selvfølelig fået en hel del opmærksomhed. Især fra piger, der gerne vil på date eller bare mødes. Det er selvfølelig rigtig sjovt og spændende med en masse tilbud, men den helt store kærlighed er det ikke blevet til endnu. Jeg tager det stille og roligt og håber på, den rigtige dukker op på et tidspunkt, siger han.
LÆS OGSÅ: TV-vært er blevet mor
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.