'Big Brother'-Jimmi: Jeg har intet problem med Babs og 'Kongerne'

Det bliver lidt underligt at se den nye sæson af ‘Kongerne’, erkender Jimmi, som intet problem har med, at hans nye kæreste er party-konge.

Big Brother
Af Louise Vilsbøl - 29. januar 2015 kl. 10:27

I går kunne Realityportalen.dk afsløre, at Jimmi Jacobsen fra ‘Big Brother’ og Sarah Skou Christensen alias Babs fra ‘Kongerne’ er blevet kærester. Her fortalte Sarah, hvordan de to fandt sammen, og hvad hun faldt for ved Jimmi, og nu løfter han sløret for, hvad han faldt for ved sin nye kæreste.
– Det er svært at sige, hvad jeg præcis faldt for hos Sarah, men en ting er sikkert, der er rigtig god kemi imellem os, og det er aldrig kedeligt, når vi er sammen. Og så er det jo også bare et kæmpe plus, at hun er pisse lækker, siger han med et grin.

Foto: SBS Discovery

Foto: SBS Discovery


LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Big Brother’-Jimmi og Babs er kærester
‘Kongerne’ er sjovt at se
Jimmi har ikke har været at finde på skærmen, siden ‘Big Brother’ sluttede, han fokuserer i stedet på sin musik. Til gengæld kan man snart se hans kæreste i den nye sæson af ‘Kongerne’, hvor festaberne indtager Thailand. Men hvor de fleste fyre måske ville få grå hår af udsigten til at se sin kæreste på slap line på tv, så tager Jimmi det i stiv arm.

– Jeg har det helt fint med, at Sarah er med i ‘Kongerne’. Jeg har selv fulgt med i ‘Kongerne’, siden de startede med at lave det for år tilbage, og jeg synes, at det er rigtig sjovt at se, siger han og fortætter:

– Det virker som om, det har været en kæmpe oplevelse for hende at lave det, så det er da bare dejligt, at hun har hygget sig med det, det generer mig på ingen måde!
LÆS OGSÅ: Jimmi: Sådan har jeg det med Ginna
Det er et plus, at han har lavet tv
Og netop Jimmis cool holdning til Sarahs tv-optræden er en af tingene, som gør, at de to har det godt sammen, påpeger Sarah, der snart kan ses i “rollen” som Babs igen.
Nu begynder ‘Kongerne – Vilde i varmen’ jo snart, hvor jeg har haft den fedeste tur nogensinde, men der er jeg 100 procent single. Så der er det også et plus, at han selv har lavet tv, så han kender til det og kan glæde sig på mine vegne, fortæller Sarah, og Jimmi stemmer i:
– Ingen tvivl om, at det bliver lidt underligt at se den nye sæson af ‘Kongerne’, da Sarah jo er med i den, men det tager jeg nu ikke så tungt, det er et super sjovt program, og jeg glæder mig bare til at se det – det bliver jo nok lidt sjovere at se, end det plejer at være!
LÆS OGSÅ: Jimmi: Sådan går det med musikken
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.