SBS: Havde håbet på flere seere til premieren

‘Big Brother 2013’ fik en hård start på tilværelsen, men omstændighederne taget i betragtning er man positive hos SBS MEDIA.

Af Marlene Juhl Skovgård - 6. februar 2013 kl. 13:27

Klokken 21.00 mandag aften skulle ’Big Brother 2013’ gå i luften. Men det gik absolut ikke som planlagt – da der var sort skærm i hele otte minutter inden programmets start.

Sådan så skærmbilledet ud de første syv minutter, da Kanal 5 i mandags havde premieren på 'Big Brother 2013'. (Foto: SBS)

Sådan så skærmbilledet ud de første syv minutter, da Kanal 5 i mandags havde premieren på ‘Big Brother 2013’. (Foto: SBS)


– Vi er ærgerlige over det uheld, der var mandag i forbindelse med afviklingen af premieren på ‘Big Brother’, siger Jesper Jürgensen, Informationschef ved SBS MEDIA. til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: René Dif bag ‘Big Brother’-sang
200.000 seere
Hos SBS MEDIA glæder man sig over, at der, på trods af de tekniske problemer, var et stigende seertal i løbet af programmet. I alt var knap 200.000 seere nemlig inde at se minimum fem minutter af premiereprogrammet, hvilket Jesper Jürgensen vurderer som ganske pænt.
– I betragtning af det tekniske uheld, så synes jeg, at det er ganske pænt. Men det er da ingen hemmelighed, at vi gerne ville have ønsket os lidt flere seere, siger han og fortsætter.
– Men situationen taget i betragtning, så synes vi, at seertallet alligevel afspejler, at der er en stor interesse for formatet.
LÆS OGSÅ: ‘Muldvarp’ i ‘Big Brother’-huset
Ikke så godt som sidste år
Premiereprogrammet sluttede med et seertal på 119.000, hvilket er en del lavere end sidste år, hvor hele 253.000 så med. Men selvom ‘Big Brother 2013’ er startet stille ud, med lidt lavere seertal og et teknisk uheld på premiereprogrammet, er Jesper Jürgensen fortrøstningsfuld for de kommende ’Big Brother’-programmer.
– Vi er sikre på, at programmet nok skal finde sit publikum, da det er fyldt med humor, vanvid og masser af overraskelser. ‘Big Brother’ er seernes program, og vi sender som det eneste reality-program live i over 100 dage.
Læs også: Amanda: Jeg fortryder ingenting
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.