’Big Brother’-Camilla: Nej tak til starfuckere

Der er ikke plads til alle typer mænd i Camilla liv, selvom hun er med i ‘Singleliv’, så dater hun nemlig ikke hvem som helst.

Af Jonas Sand - 12. marts 2015 kl. 13:25

I tirsdagens sæsonpremiere af ’Singleliv’ kunne man møde Camilla, der er en af programmets nye deltagere. Men den kræsne single siger ikke ja til at gå på date med hvem som helst.
– Jeg tager ikke bare hvem som helst. Jeg er en god menneskekender, og jeg kan mærke, om folk mener det oprigtigt, eller om de bare er starfuckere, lyder det fra reality-singlen.

LÆS OGSÅ: Stripperkongens datter dater løs i ‘Singleliv’
Lever  stadig ‘Singleliv’et
Den 38-årige tidligere ‘Big Brother’-deltager har dog ikke fundet sit livs store kærlighed i denne sæson, kan hun allerede nu afsløre.
– Jeg har endnu ikke fundet drømmemanden, og det er selvforskyldt. Jeg har ikke travlt, og jeg er meget selvstændig. Derudover har jeg jo en mand i huset, nemlig min min dejlige hund og guldklump, Conrad, som jeg elsker over alt på jorden, fortæller hun til Realityportalen.dk
Men på trods af, at Camilla endnu ikke har fundet kærligheden, så fortryder hun på ingen måde, at hun valgte at deltage i datingprogrammet.
– Det var fedt at se sig selv i ’Singleliv’. Man får et smil frem på læben, når man hører, hvilke sjove bemærkninger og ord, jeg kan fyre af.
LÆS OGSÅ: ‘Big Brother’-Camilla jagter den perfekte mand
Klar til kærligheden

Hvis den rette mand pludselig dukker op i Camillas liv, så afviser hun på ingen måde, at hun kan finde på at springe ud i et forhold.
– Men prinsen på den hvide hest kommer en dag, og så håber jeg, at jeg er klar til en kæreste. Men jeg tager ikke hvem som helst, og jeg bliver ikke fristet af de søde kommentar, jeg får fra fyrene, lyder det fra Camilla, som tidligere har fortalt til Realityportalen.dk, at hun har store krav til en mand.
Camilla har udover ‘Big Brother’ og ‘Singleliv’ også deltaget i ‘Party på Ibiza’ og ‘6 på date’ – og hun er langt fra færdig med at lave tv.
Du kan opleve Camillas og de andre singlers jagt på kærlighed hver tirsdag kl. 21:00 på Kanal 4.

LÆS OGSÅ: Putte er igen med i ‘Singleliv’
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.