'Big Brother'-Amanda: Victor skal vinde

Sidste års ‘Big Brother’-vinder håber på, at Victor løber med sejren på torsdag, når der er ‘Big Brother’-finale.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 13. maj 2013 kl. 8:15

Da Realityportalen.dk får fat på 20-årige Amanda, som sidste år vandt ‘Big Brother’, bliver der ikke lagt skjul på, hvilken deltager, rødhætten mener, skal løbe med titlen som vinder af ‘Big Brother 2013’.
-Jeg håber inderligt, at Victor vinder, siger Amanda til Realityportalen.dk og uddyber:
-Det er mest fordi, jeg godt kan lide Victor, og jeg synes, at han fortjener det mere end de andre skabede krukker. Og det er også til trods for, at han har været ude. For en rigtig vinder skal jo have været ude, ikke!?, griner Amanda.
LÆS OGSÅ: Lette ‘Big Brother’-Amanda: Jeg vil have privatchauffør
Store personligheder 

Amanda er stor fan af Viggo, som hun kalder ham. Hun håber på at se ham strippe på torsdag, når vinderen skal findes. (Foto: Privat)

Amanda er stor fan af Viggo, som hun kalder ham. Hun håber på at se ham strippe på torsdag, når vinderen skal findes. (Foto: Privat)


Amanda har fulgt godt med i dette års ‘Big Brother’, og har også en særlig mening om dette års deltagere.
-Jeg har mødt mange af de ‘nye’ deltagere, og jeg synes faktisk rigtig godt om de fleste af dem. Jeg har nok mere tilfælles med deltagerne i år, end jeg havde, da jeg selv var med, forklarer den frække pige.
-Jeg ville gerne have boet sammen med dem. Men sådan er det altid. Man vil vel altid have det, som man ikke kan få.
LÆS OGSÅ: Sidste års ‘Big Brother’vinder raser over SBS
Klar på at feste
Amanda er ikke bleg for en god fest, hvilket hun heller ikke lægger skjul på.
-Jeg glæder mig helt sindssygt til finalen og efterfesten på torsdag. Jeg skal så meget have et privat stripshow af Victor, slutter den sprøde pige af.
Husk at se med på torsdag på Kanal 5, når vinderen bliver fundet.
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.