'Big Brother'-Amanda: Min drøm er knust

Den største drøm er gået tabt for den tidligere ‘Big Brother’-vinder.

Af Emilie Holm Egebro - 4. juni 2015 kl. 11:55

I 2012 vandt Amanda Friis ‘Big Brother’. Sidenhen har hun forfuldt sin drøm og blevet værnepligtig i Gardehusarregimentets Hesteskadron i forsvaret, som eskorterer dronningen til specielle lejligheder. Men nu braser drømmen for 22-årige Amanda.
– Jeg har mistet mit arbejde og drømmen om at blive soldat er knust, skriver Amanda på sin Facebook. Hun uddyber overfor Realityportalen.dk:
– Jeg er blevet opsagt på grund af helbredsproblemer. Og vi kan ikke finde ud af, hvad jeg fejler. Så det er lidt trist at miste noget, som man elsker og brænder for, når man ikke engang ved, hvad der er årsagen til det.
Amanda forklarer, at hun ofte bliver svimmel og er besvimet flere gange, hvilket er et stort problem, når hun bruger hverdagen med heste.
LÆS OGSÅ: ‘Big Brother’-Amanda vil date
Fandt kærligheden i militæret

Amanda sammen med kæresten Rasmus (Foto: Privat)

Amanda sammen med kæresten Rasmus (Foto: Privat)


På trods af, at Amandas største drøm er ødelagt, flyver hun alligevel på en lyserød sky. Hun har nemlig fundet kærligheden.
– Jeg har fundet mig en rigtig fantastisk fyr i forsvaret, som er så god for mig. Så på trods af, at jeg lige har mistet alt, så svæver jeg rundt på en lyserød sky og føler, at jeg intet mangler, forklarer ‘Big Brother’-baben og tilføjer:
-Når jeg kigger tilbage på min tid i militæret, har jeg alligevel fået noget ud af det, fordi jeg har fået Rasmus. Jeg havde aldrig fundet så god en kæreste et andet sted.
Amanda og Rasmus har dannet par siden 16. maj og bor lige nu sammen hos Amanda i Tølløse.
LÆS OGSÅ: Lettet ‘Big Brother’-Amanda: Jeg vil have privatchauffør
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.