Lettet 'Big Brother'-Amanda: Jeg vil have privatchauffør

En overset traktor kunne have fået fatale følger for ‘Big Brother’-vinderen anno 2012.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 9. marts 2013 kl. 12:10

Selv om rødtoppen cruisede sig til en sejr i ‘Big Brother 2012’ med en vindende og kæk personlighed, så må hun erkende, at hun ikke er lige så god til at føre sig frem på vejene.
– Ja, jeg har været ude for en bilulykke. Heldigvis var det en stille og rolig en af slagsen, og alle slap godt fra det, fortæller Amanda til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: ‘Big Brother’-Katja: Jeg blev mobbet
Overså traktor

Sådan så Amandas bil ud efter mødet med traktoren (Foto: Privat)

Sådan så Amandas bil ud efter mødet med traktoren (Foto: Privat)


Af uforklarlige årsager lykkedes det Amanda at overse en traktor, da hun tirsdag morgen rullede af sted i sin bil. Lykkeligvis skete der ikke skader på andet end bilen.
– Der er heldigvis ikke sket andet end, at jeg må konstatere, at kvinder bare ikke kan køre bil, og at en traktor ikke er så venlig at komme i nærkontakt med. Utroligt nok, så havde jeg ikke set traktoren – og pludselig holdt jeg inde i hjulet på den, forklarer hun.
Det er ikke første gang, at den tidligere ‘Big Brother’-vinder er med i en bilulykke, og derfor har hun også en klar bøn – til sin far.
– Jeg har sagt til min far, at det er på tide med en privatchauffør. Det er anden gang, at det (red. bilulykke) sker. Heldigvis resulterede denne gang ikke i en totalskade som første gang.
LÆS OGSÅ: Aissatou: Jeg er vred!
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.