Bianca raser efter exit: Pattebørn!

Bianca siger, hun har lagt oplevelsen bag sig, efter hun i aftenens afsnit af ‘Hjem til gården’ endte med at trække sig i forargelse. Hun nærer dog bestemt ikke varme følelser for de andre deltagere fra gården.

Af Rikke Lynge & Lykke Buhl - 28. marts 2021 kl. 20:09

I aftenens afsnit af ‘Hjem til gården’ blev Martin valgt som førstekæmper, og meget overraskende valgte han sin bedste veninde Bianca som andenkæmper med begrundelsen om, at hun ikke løftede fællesskabet.

Den beslutning bakkede flere deltagere højlydt op om, og det blev bestemt ikke taget godt imod af Bianca, der først og fremmest følte sig svigtet af Martin – for ikke at nævne alle de andre. Derfor endte hun med at trække sig fra den forestående dyst og ikke mindst programmet.

Bianca har lagt opholdet på gården bag sig, for den oplevelse hører til i skralderen, forklarer hun

Bianca fra ‘Hjem til gården’. (Foto: Lotta Lemche/TV 2)

LÆS OGSÅ: Sparket ud af ‘Hjem til gården’ gav sparket tilbage til livet

Bianca: Jeg er videre

I dag fortryder Bianca bestemt ikke, at hun sluttede sin rejse i ‘Hjem til gården’, for det har ikke givet hende spor meget at være med.

– Det, jeg tager med mig fra min tid på gården, er, at jeg er overrasket over, at voksne mennesker opfører sig som børnehavebørn, og at voksenmobning åbenbart er nødvendigt for nogen. Taktik er en ting, men at opføre sig så barnligt er over min forstand, raser Bianca, der stadig føler sig overbevist om, at de andre deltagere på gården rottede sig sammen imod hende.

LÆS OGSÅ: Martin Jensen afslører: Hygger med Pernille Vermund

Hun forklarer dog, at hun har lagt oplevelsen bag sig og nu ser fremad.

– Jeg har ikke brug for at koge suppe på det, og jeg er videre i mit ret dejlige liv. Oplevelser, der lugter af lort, hører til i skralderen, slår hun fast.

– Vigtigst af alt, kan jeg stadig se mig selv i øjnene. Og det ved jeg ikke om gælder for alle deltagere.

LÆS OGSÅ: ‘Hjem til gården’-stjerne anklaget for sexchikane

“Jeg har ikke brug for at omgås små pattebørn”

Bianca har nemlig også holdt sit ord om ikke at tage nogen venskaber med fra opholdet, selvom der dog er én fra gården, hun stadig gerne vil snakke med den dag i dag – en deltager, der røg ud kort før hende.

– Udover skønne Signe har jeg ikke behov for kontakt til nogen af deltagerne, da jeg er gået ud af børnehaven og ikke har brug for at omgås små pattebørn, konstaterer hun tørt.

Signe er den eneste deltager, som ifølge Bianca ikke er et pattebarn

Signe fra ‘Hjem til gården’ (Foto: Lotta Lemche/TV 2)

LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Martinna trækker sig

Tilbage til tv

31-årige Bianca er landet veltilpas i hverdagen igen, og snart flytter hun fra Solrød Strand og ind i en lejlighed i København. Derudover nyder hun livet med familie, venner, dans og thaiboksning. Og måske venter der hende et job i tv-branchen.

– Jeg har gang i mange ting. Blandt andet har jeg kontakt til produktionsselskaber for at prøve kræfter med at arbejde som deltageransvarlig, røber hun.