'Beverly Hills 90210'-stjerne er sygeligt tynd

Donna Martin-stjernen Tori Spelling sulter sig. Ven frygter for konsekvenserne.

Af Mikkeline Andersen - 10. august 2014 kl. 14:15

Tori Spelling har gennem årene underholdt og været forbillede for en række fans, når hun har udfyldt rollen som Donna Martin i den populære ungdomsserie ‘Beverly Hills 902010’. Men mandens utrokab og en presset økonomi har sat sine præg på stjernen.
– Det er en fuldstændigt vanvittig opførsel. Hun spiser næsten ingenting, siger en tæt ven af familien til National Enquirer.
LÆS OGSÅ: Her er de rigeste Hollywood-stjerner
Som de sultende afrikanske børn

Foto: Instagram

Tori Spelling spiser eftersigende mindre mad end sine børn. (Foto: Instagram)


Vennen er dybt bekymret for Tori Spelling, som ifølge kilden ikke har et gram fedt på kroppen. Kilden mener, at ‘Beverly Hills 902010’-stjernen straffer sig selv, fordi hun har lavt selvværd. En straf der giver hende mindre mad, end hendes børn spiser.
– Det er som om, hun har en fobi for mad. Hun er vist heldig, hvis hun får 500 kalorier om dagen. Hun drikker juice og koffeinfri kaffe om morgenen, og hun nøjes med et stykke frugt til frokost. Aftensmaden er et lillebitte måltid, der består af 25 procent protein og 75 procent grøntsager, fortæller kilden.
Hver dag drikker Tori Spelling massevis af vand, og det opløser den næring, der er i den minimale kost, som hun indtager.
– Hun får den der oppustede mave, du ser på sultende børn i Afrika. Hvis ikke Tori stopper lige nu (med at sulte sig, red.), er jeg bange for, hun kan forvolde varig skade på sine organer, siger kilden til National Enquirer.
LÆS OGSÅ: Dansk skuespiller skal lære at rulle joints
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.