Bestseller-parret Holch Povlsen afslører: Vi er blevet forældre

Bestsellerparret Anne og Anders Holch Povlsen oplever nu babylykke efter det ubegribelige tab af deres tre børn.

Af Helle Bill Madsen - 16. oktober 2021 kl. 9:55

De er kendt for at gå helt stille med dørene, Bestseller-parret Anne og Anders Holch Povlsen, men i sidste uge meddelte de til manges overraskelse, at de har fået en søn.

LÆS OGSÅ: Freja Kirk taler ud om kønsidentitetskrise: Jeg blev ked af det

– Jeg kan bekræfte, at Anne og Anders har været i lykkelige omstændigheder og onsdag d. 29. september 2021 er blevet forældre til en velskabt søn, bekræftede parrets privatsekretær, Sanne Møller, over for B.T.

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-stjerne vil ikke kende kønnet: Vi kalder den pomfritten

– Familien byder deres lille søn hjertelig velkommen og er umådelig taknemmelige for, at han er kommet godt til verden, siger Sanne Møller til B.T. Det er godt halvandet år siden, at parret fik tvillingepiger.

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Cecilie Hother fortæller om sine rejseplaner. 

– Onsdag 11. marts (2020, red.) er Anne og Anders Holch Povlsen blevet forældre til to velskabte tvillingepiger efter et fint graviditetsforløb og en fødsel uden komplikationer. Familien glæder sig ubeskriveligt over de to små mirakler, både til at lære dem at kende og til, at de bliver en livsbekræftende og glædelig del af familien, lød den dengang fra parrets privatsekretær.

LÆS OGSÅ: Efter trist besked: Tina Lunds forældre opløst i tårer

Den store børnelykke kommer efter den ubegribelige tragedie, som ramte familien Holch Povlsen på påskeferie i 2019, hvor de mistede tre børn. Under terrorangrebet i Sri Lankas hovedstad, Colombo, døde 321 personer, herunder Holch Povlsen-parrets børn Alma, Agnes og Alfred, ved en bombesprængning på hotellet, hvor familien boede. Kun parrets yngste datter, Astrid, overlevede. Nu er der igen babylykke på herregården Constantinsborg ved Årslev Engsø uden for Aarhus, hvor en af Danmarks rigeste familier bor.

LÆS OGSÅ: ‘Gift ved første blik’-Jonna klar til nyt ægteskab

Derudover kan Anders Holch Povlsen, der er ejer og administrerende direktør for Bestseller-koncernen, glæde sig over et resultat på 4,6 mia. kr. før skat i et netop offentliggjort årsregnskab. Der har koncernen belønnet medarbejderne med ved at uddele 300 mio. kr til de ansatte i en ekstra månedløn.