'Besat af Bad Boys': TV3 er klar med nyt program

Så kan I godt begynde at glæde jer til det spritnye realityprogram ‘Besat af Bad Boys’, som inden længe ruller over skærmen.

Af Emilie Holm Egebro - 8. februar 2018 kl. 13:00

Er du en af dem, som har fulgt trofast med foran skærmen i DR3-programmerne ‘Prinsesser fra Blokken’ og ‘Hård udenpå’? Og savner du også TV3-programmer ‘For lækker til love’? Så kan du godt begynde at glæde dig.
Til marts sendes nemlig et spritnyt TV3-program, som er en rigtig god blanding af de tre ovenstående.
– I ‘Besat af Bad Boys’ følger vi nogle af Danmarks mest rapkæftede, ærlige og rebelske piger i deres søgen efter den store kærlighed. Pigerne elsker spænding, tatoveringer og store muskler. De leder efter den stærkeste i flokken, alfahannen, der kan beskytte dem og sætte dem på plads. De tænder på vildskaben, dramaet og balladen i det eksplosive kærlighedsliv, og de keder sig, når de prøver at date en helt almindelig sød fyr. De er vilde med farlige, sexede mænd, som de aldrig ved, hvor de har, skriver TV3 i en pressemeddelelse.
LÆS OGSÅ: Linse flytter til Spanien: Dét betyder det for ‘Familien fra Bryggen’
LÆS OGSÅ: HER ER PRISEN: Dét koster det at bo hos Linse
– Gennem sæsonen møder vi blandt andre vestegns-prinsesserne Kia og Melanie, der skal finde en kæreste til Kia. Vi er også med, når den eksotiske danser Mariyah får store mænd til at svede som usikre skoledrenge på sine dates, og når kusinerne Michella og Mie kommer op at toppes over Michellas nye, store og forbudte kærlighed. Senere møder vi også veninderne Nadia og Melani, som har et helt særligt krav til deres nye flammer – de skal nemlig være bad boy-brødre, så ingen mand kommer mellem de to bedste veninder, fortsættes det.
– Men hvad sker der så, når man har fanget sig en bad boy? Det ser vi hos kæresteparret Heidi og Dennis, som ikke er helt enige i, hvad man må og ikke må, når man er i et forhold. Dennis er nemlig en ægte bad boy – og de er ikke altid nemme at styre! Forstadsfruen Amalie drømmer om kernefamiliens idyl med faste spisetider og et rækkehus i provinsen, og lige dén kombination er svær at få til at gå op med en bad boy, der er alt for vild til Villa, Vovse og Volvo-drømmen, afsluttes det.
LÆS OGSÅ: CHOK: ‘Forsidefrue’ er blevet skilt
LÆS OGSÅ: Realitybabe er blevet skilt: Jeg har haft det rigtig skidt
Se billederne af de ærlige og rebelske kvinder fra programmet øverst i galleriet.
Smugkig også lidt fra programmet herunder:

LÆS OGSÅ: Geggo og Cengiz: Derfor holder ‘Familien fra Bryggen’ pause
LÆS OGSÅ: Sarah Louise viser kroppen frem efter grove beskyldninger: Sådan ser jeg faktisk ud
LÆS OGSÅ: Amalie efter Peters kærlighedserklæring: Sådan er vores forhold nu