’Besat af Badboys’-Kia: Hende frygter jeg at møde i bokseringen

Der er en helt særlig deltager, som Kia Bendixen fra ‘Besat af Badboys’ frygter at skulle kæmpe imod til ‘Stjerne Boksning’.

Af Katja Gasiorowski - 10. juni 2019 kl. 10:55

Træningen er i fuld gang for de 19 kendisser, der den 7. september skal møde hinanden i ringen til ’Stjerne Boksning’, som afholdes af Geggo og Cengiz.
Blandt deltagerne er der kun fire kvinder. Kia Renate Schultz Bendixen fra ’Besat af Badboys’ er en af dem, og hun har allerede gjort sig tanker om, hvem hun helst ikke vil kæmpe imod til det store boksestævne.
LÆS OGSÅ: Geggo og Cengiz afslører: Sådan har vi udvalgt stjernebokserne
– Nu er vi jo kun fire piger, så det er allermest Tina (fra Robinson, red.). Hun er en badass, siger hun.
Når snakken falder på, hvem hun til gengæld gerne vil møde i ringen, så er det stadig frygten for at bokse mod Tina, der er altoverskyggende.
– Hmm, bare en af de andre, fordi… De er også lige så stærke, et eller andet sted, men man har bare den der tanke, at hende Robinson-Tina, hun er lige lidt mere hardcore, forklarer hun.
LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-babe afslører ny karriere

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Julie fra ‘De unge mødre’ starter i fitness for at stramme op efter sit vægttab.

LÆS OGSÅ: ’For lækker til love’-deltager har fået en 10 år yngre kæreste
For at blive topklar til den helt store kamp i efteråret, mødes deltagerne til træning hver søndag i København, hvor de bliver coachet af en professionel bokser – til stor glæde for Kia, som sagde ja til at være med i projektet for at udvikle sig på det fysiske og mentale plan.
LÆS OGSÅ: ‘Besat af Bad Boys’-Mariyah har otteårig datter: Mange bliver chokerede over det
– Jeg tror, det er for at få lidt udfordringer i mit liv og for at vokse personligt. Det er en god måde at blive stærk fysisk på, tænker jeg. Det var en god mulighed for at få den træning, der var oplagt for at blive stærkere, og det var også for oplevelsens skyld – og for pengenes skyld, jeg håber på at kunne vinde.
LÆS OGSÅ: Kærligheden brast: ‘Besat af Bad Boys’-stjerne er blevet single
Udover Kia og Tina stiller Katrine og Nadja fra ’Paradise Hotel’ også op i kvindekategorien.
Se hele interviewet med Kia øverst i artiklen, hvor hun også fortæller, hvordan det går med hendes kærlighedsliv.
LÆS OGSÅ: Ung mor har drømt om det i ti år: Nu kan det ikke holdes hemmeligt længere