Berørt Oh Land: Havde glædet mig til at lære ham at kende

Den 35-årige sangerinde og ‘X Factor’-dommer sætter ord på Melvin Kakoozas situation.

Af Caroline Grønne Wigdal - 26. februar 2021 kl. 14:04

Mandag formiddag tog det hele pludselig lidt af en drejning i ‘X Factor’, da det kom ud, at Melvin Kakooza, 29, var blevet ramt af en hjernetumor.

Hjernetumoren var godartet, og den er nu opereret væk. Men derfor kommer den populære og altid storsmilende komiker og skuespiller naturligvis ikke til at gå på scenen som barselsvikar for Sofie Linde i ‘X Factor’s liveshows.

LÆS OGSÅ: ‘X Factor’-deltagerne er klar til live: Det skal de synge

Det vækkede mange følelser for både deltagere, dommere og hele produktionsholdet i ‘X Factor’. Blandt andet hos Nanna Øland Fabricius, bedre kendt som Oh Land.

– Mine tanker går ud til Melvin og til hans familie. Jeg håber, han så hurtigt som muligt kommer på benene igen, så han kan gå ud og få os alle sammen til at smile igen, siger sangerinden.

LÆS OGSÅ: Felix Smith flytter fra kæresten

Oh Land under 5 Chair Challenge (Foto: Lasse Lagoni/TV 2)

Havde glædet sig til at lære ham at kende

Som seer af programmet nåede man at opleve Melvin Kakooza ganske få gange til bootcamps. Også Oh Lands tid med ham blev desværre kort.

LÆS OGSÅ: Hannah Melissas dom stadfæstet: Vil ikke udlevere børnene

– Jeg nåede ikke at være ret tæt på ham. Jeg har faktisk kun mødt ham én gang, så derfor har jeg desværre ikke nået at lære ham at kende. Det havde jeg ellers glædet mig til. Det må blive en anden gang, siger ‘X Factor’-dommeren.

I stedet for Melvin bliver det som bekendt den erfarne ‘X Factor’-værtinde Lise Rønne, der byder velkommen i liveshowet. Sidste gang hun gjorde det, var i 2012.

LÆS OGSÅ: Ude af ‘Stjerner i trøjen’

LÆS OGSÅ: Trodser corona: ‘X Factor’-dommer afholder kæmpe koncert

Læs mere om