Bent og Susse: Vi gør klar til alderdommen

Skuespillerparret Susse Wold og Bent Mejding flytter i en mindre bolig.

Af Lise Nygaard - 6. maj 2017 kl. 15:55

Efter at Bent Mejding og Susse Wold fik solgt deres 186 kvadratmeter store lejlighed på Frederiksberg, er parret rykket videre i tilværelsen.

LÆS OGSÅ: Claudia Rex afslører: Sådan har jeg det efter bruddet 

For 6.250.000 kroner købte de for knapt et år siden en 123 kvadratmeter stor lejlighed i Skodsborgparken lidt nord for København. Nu er det slut med at bekymre sig om de mange ting, der skal ordnes i et hus og det var netop planen, da de rykkede videre.

(Foto: Michael Stub) Lejligheden i Skodsborgparken er Susse og Bents nye hjem.

– Vi bliver jo ældre, og på et tidspunkt bliver det ikke nemmere at bo i hus. Så vi har tænkt længere frem, og det er det, der er grunden, siger Susse Wold til HER&NU.

Susse Wold er i dag 78 år, mens Bent Mejding er 80 år. Hun boede i 50 år på Stægers Allé på Frederiksberg, men solgte for nylig huset med en nettofortjeneste på ni millioner kroner, de kunne stikke direkte i lommen.

LÆS OGSÅ:  Gravide Cecilie Lassen: Sådan går graviditeten

Samtidig ejer Bent Mejding et sommerhus i Humlebæk i Nordsjælland. Det købte han i 1999 for 2.950.000 kroner. I dag er det vurderet til at være 5.350.000 kroner værd, men da den offentlige vurdering som hovedregel ligger under de faktiske handelspriser, er formuen i huset formentlig endnu større.

(Foto: Michael Stub) Parret kan nyde sommeren i det yndige stråtækte hus i Humlebæk.

– Det er jo meget almindeligt at have en lejlighed og et sommerhus, siger Susse Wold. Hun har tidligere fortalt om salget af huset, hun boede i i 50 år.

– Det er med blødende hjerte, at vi sælger, for det er et fuldstændig fantastisk hus.

LÆS OGSÅ: Rystet Mascha Vang: Beskyttet af bodyguard til prisfest

LÆS OGSÅ: Her er Bonderøvens alternative gave til sin søn

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse underholdningsprogrammer og kendisser.