Benjamin om chili-konkurrence: Balslev var en tøsedreng

Stærke chilier kunne ikke skræmme Benjamin, der peger på to bestemte paradisoer, som de svageste i konkurrencen.

Af Mikkeline Andersen - 13. maj 2014 kl. 8:53

Den mexicanske uge på ‘Paradise Hotel’ blev i går skudt i gang med chili-konkurrence. Benjamin vandt overlegent. De stærke chilier kunne nemlig ikke gøre ham bange.
– Den stærkeste chili var ikke i nærheden af, hvad jeg har smagt i Sydamerika. På en skala fra 1-10 får den en fesen 5’er, siger Benjamin til Realityportalen.dk.
Benjamin havde ikke de store bekymringer om konkurrencen, fordi han ved, at hans mund kan klare stærke sager. Benjamins far kommer fra Colombia, og der spiser de habanero til morgenmad, lyder det fra paradisoen.
LÆS OGSÅ: Er du den næste paradiso?
Balslev og Natasha var de dårligste
Konkurrencen var ikke gammel, før Balslev og Natasha måtte give op, og chili-kongen Benjamin er heller ikke imponeret over deres indsats.
– Den svageste af drengene var uden tvivl Balslev, den tøsedreng. Natasha var allerede opgivende fra starten, hun er en typisk dansk sovs og kartoffelpige, siger han og understreger:
– Jeg vandt, fordi mit mundtøj er godt forberedt fra derhjemme. Jeg elsker stærk mad, så jeg var fuldt ud overbevist om, at det ikke ville blive noget problem at vinde.
LÆS OGSÅ: Amalie: Nu laver jeg musik igen
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.