Bendtner i hård udmelding: Mine kvinder har én ting tilfælles

Nicklas Bendtner har haft mange forskellige kvinder i sit liv, men der er én ting, som går igen, mener han.

Af Lærke Stræde - 8. juli 2021 kl. 10:23

Det er efterhånden en god portion kvinder, som den 32-årige fodboldstjerne, Nicklas Bendtner, har stiftet bekendtskab med gennem tiden. Selvom han nødigt vil skære alle over én kam, så mener han nu altså alligevel, at der er nogle ligheder mellem dem.

Det fortæller han i det seneste afsnit af ‘Bendtner & Philine’, hvor han endnu engang er blevet uvenner med kæresten Philine Roepstorf.

– Jeg har jo været igennem et bredt batteri af kvinder. Det gør også, at man møder rigtig mange personligheder, men jeg tror, at det, de allesammen har tilfælles, er, at når det ikke lige tipper deres vej, så kan de godt blive lidt sindssyge, lyder det hårde udmelding fra fodboldstjernen.

LÆS OGSÅ: Kendispar venter barn

Det er ikke meget, der bliver kigget indad efter hans skænderi med kæresten, faktisk er han generelt stoppet med at lægge mærke til, hvad skænderierne bunder i.

– Jeg kan ærligt ikke huske, hvad det er, for det sker så ofte, at det nærmere er en regel end en undtagelse, siger han.

LÆS OGSÅ: ANKLAGET: Bendtner er ikke enig

Se klippet herunder, hvor Bendtner kommer med den hårde udmelding, eller se det fulde afsnit af ‘Bendtner & Philine‘ på discovery+ allerede nu.

LÆS OGSÅ: Sidse om Michaela: Det var en tabt kamp på forhånd

Læs mere om