Bendtners kæreste bryder sammen på åben skærm: Nicklas var utro

Det er svært for Philine at tale om, men alligevel fortæller hun ærligt om dengang, Nicklas Bendtner var hende utro.

Af Rikke Lynge - 13. marts 2020 kl. 14:56

Nicklas Bendtner og kæresten Philine Roepstorff er aktuelle i en ny tv-serie på Dplay, hvor de lukker danskerne ind i deres private liv. I første program bryder Philine sammen og fortæller en meget ærlig historie.
– Jeg tror ikke, jeg kan sige det, bryder Philine grædende sammen og siger.
– Det dur ikke. Altså jeg har ikke engang sagt det til min mor. Nicklas har været en idiot for at sige det mildt.
LÆS OGSÅ: Bendtner og kæresten overrasker: Flytter sammen
Philine er tydeligvis stadig påvirket af situationen, som hun stadig ikke forstår.
– Han har haft det bedste i verden, og han har ikke sat pris på det. Han havde en lidt for god julefrokost, som så har kostet rigtig meget på den anden side. Så kan man jo snakke om, om det er det værd for en god aften. Jeg ved godt, hvad jeg ville vælge. Men nej, han har været sammen med en 20-årig, slår Philine fast.
LÆS OGSÅ: Linse om langvarig familiestrid: Der er fred nu

Se klippet herunder, hvor Philine bryder sammen. Artiklen fortsætter efter klippet.

LÆS OGSÅ: WOW: Nu skal Janni Ree have en skede-opstramning

Stadig skabt for hinanden

Trods Bendtners store bommert er hverken Philine eller Bendtner i tvivl om, at de hører sammen.
– Alle forhold kan noget forskelligt. Det her er det forhold, jeg føler mig absolut mest hjemme i. Det er her, hvor jeg føler mig mest tryg og gladest kontra alle de andre forhold, jeg har haft, fortæller Nicklas Bendtner i programmet.
LÆS OGSÅ: Nicklas Bendtner afslører ny karriere
Philine satte allerede i starten af forholdet nogle krav til, hvordan forholdet skulle være, men efter hendes ærlighed om Nicklas udskejelser kan man sætte spørgsmålstegn ved, om han hørte efter.
– Jeg sagde til ham, hvis vi skal være kærester, så skal du ville det, og nummer to er, at den næste mand, jeg bliver kæreste med, er faren til mine børn. Enten er jeg din dronning, eller også er jeg ikke, og så startede det.
LÆS OGSÅ: Mascha Vang om coronvirus: Sådan påvirker den min familie

Se klippet herunder, hvor Nicklas og Philine fortæller om deres første tid. De hele programmet på Dplay.

LÆS OGSÅ:

Læs mere om