Bendtner vred og i chok over Philines video

Nicklas Bendtner er bestemt ikke tilfreds med den måde, det kom frem, at han og Philine ikke længere er et par.

Af Caroline Grønne Wigdal - 30. juli 2021 kl. 11:04

Da Philine vælger at lægge en video på de sociale medier, hvor hun fortæller, at Nicklas og hende er gået fra hinanden, fører det til en rødglødende telefon hos Nicklas Bendtner.

– Da jeg står op, så har jeg bare, jeg ved ikke hvor mange ubesvarede opkald og beskeder. Så tænkte jeg bare: “Hvad fanden sker der?”. Jeg kan ikke huske, der var noget, hvor folk burde ringe mig ned, siger Nicklas Bendtner i det nyeste afsnit af ‘Bendtner & Philine’.

LÆS OGSÅ: Videre efter Bendtner: Se Philines nye fyr

Han bliver bekymret for, om der er sket noget alvorlig med nogle af dem, han holder af.

Men de mange opkald skyldes altså, at det nu er kommet frem, at Philine og Bendtner er gået fra hinanden.

LÆS OGSÅ: To store ‘Vild med dans’-stjerner udgår

Philines deling af videoen falder ikke i god jord hos Bendtner.

– Jeg synes jo, det er lidt dårlig stil, at jeg skal vågne og skal til at svare på en masse ting og tage stilling til en masse ting, som jeg godt kunne have vidst på forhånd, så jeg var lidt forberedt. Så at jeg selv skal ind og se den her latterlige video, for ligesom at kunne forholde mig til, hvad jeg skal sige og gøre, siger fodboldspilleren.

LÆS OGSÅ: UH! Her er værterne i ny sæson ‘Vild med dans’

Se klippet herunder. Se hele afsnittet af ‘Bendtner & Philine’ på discovvery+.