Bendtner taler ud om gammelt underbukse-stunt i landskamp

Nicklas Bendtner viste sine underbukser i en landskamp i 2012, hvilket fik store konsekvenser.

Af Rikke Lynge - 17. januar 2021 kl. 10:55

Da Nicklas Bendtner i 2012 scorede til 2-2 i en gruppekamp mod Portugal flashede han efterfølgende sine underbukser fra spiludbyderen ‘Power Daddy’.

– Da jeg scorer til 2-2 tænker jeg, at vi på nuværende tidspunkt er videre, og det er en lille sjov gimmick. På det tidspunkt havde jeg ikke konsekvensberegnet, hvad det vil sige at gøre det, men det fik jeg så hurtigt lært, fortæller Nicklas Bendtner i det seneste afsnit af ‘Bendtner & Philine’ på discovery+.

LÆS OGSÅ: CHOK! Bendtner smider Philine ud

Billederne gik verden rundt og fik de konsekvenser, at Bendtner fik karantæne i VM-Kvalifikationskampen mod Tjekkiet, og derudover fik Bendtner en bøde på 100.000 euro, som spiludbyderen ‘Power Daddy’ valgte at betale.

– Jeg laver lidt skjult reklame og bliver straffet rigtig hårdt, men racisme bliver straffet meget mildere, fortæller Bendtner, der undrer sig over udmålingen af domme.

LÆS OGSÅ: Peder efter speeddaten: Jeg var faktisk ret sur

Her ni år efter fortryder Nicklas Bendtner ikke det omdiskuterede underbukse-stunt.

– Jeg kan godt se i bakspejlet, at der er ting, jeg kunne have gjort anderledes, men vi er forskellige steder på forskellige tidspunkter i vores liv, og jeg fortryder ikke, at jeg tog de boxershorts på og lavede det stunt, fortæller Nicklas Bendtner.

LÆS OGSÅ: Robin deler trist nyhed: Derfor sover Mathilde på hotel

Se klippet herunder og se hele afsnittet på discovery+.

Læs mere om