Bendtner og Philine går fra hinanden

Bægeret flyder over for Bendtner, som træffer en skelsættende beslutning.

Af Lærke Stræde - 14. februar 2021 kl. 10:00

Det er ingen hemmelighed, at Nicklas Bendtner, 32, og Philine Roepstorff, 28, har haft et turbulent forhold med op- og nedture, men det har ikke førhen været helt derude, hvor nogen af dem har givet op.

Indtil nu.

LÆS OGSÅ: Anna Seneca åbner op om fødslen

I det seneste afsnit af ‘Bendtner & Philine’ beslutter Bendtner nemlig, at parret skal tage noget tid fra hinanden, og det tolker Philine som, at det er slut imellem dem. Selvom fodboldspilleren hævder, at det er for deres begges bedste, er det en grådkvalt Philine, som skal affinde sig med beslutningen.

– Man bliver nødt til at huske sig selv, og hvis man ser noget, der er usundt – både for en selv, men også for ens partner – kræver det nogle gange, at den ene part er stærkere end den anden og tager en beslutning for begge, som så kan vise sig at være positiv i længden, lyder det fra Bendtner i afsnittet.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen vender tilbage til Danmark

Selvom han ikke afviser, at de kan finde melodien igen på den anden side, så tolker Philine det som et endegyldigt farvel.

– Fem dage har jeg været single nu. Jeg fatter det slet ikke. Jeg er ikke en pige, man går på pause med. Det er også bare det dér med at forstå, at det hele er slut, lyder det fra en grådkvalt Philine.

LÆS OGSÅ: CHOK! Realitystjerne på skadestuen efter voldsomt uheld

Se klippet herunder, hvor parret fortæller, at de er gået fra hinanden, eller se det fulde afsnit af ‘Bendtner & Philine‘ på discovery+ allerede nu

LÆS OGSÅ: Christel kommenterer på Teiturs nye flirt