Bendtner melder ud: Gider ikke Philines snyderi

Nicklas Bendtner mener, at Philine snyder så meget, at hun også snyder sig selv. Og alt det snyderi er han ikke begejstret for.

Af Caroline Grønne Wigdal - 13. december 2020 kl. 10:55

Da Nicklas Bendtner og Philine Roepstorff i løbet af sommeren er til en havefest, kommer der nogle sandheder på bordet i forbindelse med en leg i haven.

– Hun er den største snydepels i selskabet, siger Nicklas Bendtner om sin kæreste.

Og det er ikke noget, han bare slynger ud den ene dag. Bendtner ser det faktisk som et problem, at Philine aldrig overholder reglerne i et spil eller en sport.

LÆS OGSÅ: Tager stort skridt med kæresten

– Jeg har det ikke så godt med, at Philine snyder, men det er også, fordi hun snyder i alt. Og det er med alting – hun snyder også sig selv, siger han.

Dog ser det ud til, at han også selv kan hive nogle lette point hjem, hvis muligheden byder sig. Det tager Philine ham i hvert fald i, da det gælder om at få en ring til at lande om halsen på en flamingo, og Bendtner lige flytter lidt på flamingoen, så ringen ikke rammer.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS! ‘Årgang 0’-stjerne skal giftes

Åbenlyst snyd er for dårligt, men…

Bendtner ser dog forskelligt på måden, man snyder.

– Jeg synes, at decideret snyd ødelægger sporten, man spiller. Men lad os tage et fodboldscenarie: Hvis du sparker én ned, og der ikke bliver dømt frispark, og du scorer, så er det bare ærgerligt. Du ved, så er det en dommerfejl.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Blachman og kæresten står frem

– Jeg vil sige, at snyd går lidt som dommerskøn. Hvis du åbenlyst snyder, så synes jeg, det er for dårligt. Det kan jeg ikke bruge til noget, slår han fast.

Se klippet herunder. Se hele afsnittet på Dplay søndag den 13. december klokken 10.00.