Bendtner køber dyr undskyld-gave til Philine

Bendtner køber en dyr chanel-taske til Philine, og der er en helt særlig tanke bag købet.

Af Lærke Stræde - 14. februar 2021 kl. 14:55

Bendtner og Philine har taget en pause fra hinanden, og det har især ramt Philine hårdt, da hun ikke er enig i beslutningen. I det seneste afsnit af ‘Bendtner & Philine’ er fodboldspilleren taget på en ferie med sine venner, og selvom der er knas i forholdet, skal kæresten altså ikke snydes for en feriegave.

– Jeg har jo en ting med, at hver gang jeg er på ferie, så køber jeg en gave med hjem til Philine, og selvom vi måske ikke lige rammer tonen 100 procent i øjeblikket, så skal hun jo ikke snydes for det, siger Bendtner i afsnittet, inden han hopper ind i Chanel-butikken og køber en ny model af den populære og eksklusive taske.

LÆS OGSÅ: Peter Birch om Amalies fravalg: Jeg kan godt følge hende

Tasken har et større formål end blot at gøre Philine glad igen, den symboliserer nemlig et nyt kapitel i deres forhold.

– Jeg har købt en grøn taske, der siger “undskyld, jeg er rigtig glad for dig. Jeg elsker dig og håber, at vi skal være sammen for evigt, men at du også lader mig game og være i fred i ny og næ og lader mig tage på ferie med mine venner”. Den siger faktisk mange ting, lyder det fra Bendtner.

LÆS OGSÅ: Christel kommenterer på Teiturs nye flirt

Se klippet herunder, hvor Bendtner fortæller om tanken bag sin gave, eller se det fulde afsnit af ‘Bendtner & Philine‘ på discovery+ allerede nu 

LÆS OGSÅ: Rikke Chili lagt for had: Nu siger hun fra