Bendtner har gemt bolde fra de vigtigste kampe

Bestemte kampe har sat sig fast i fodboldspillerens hukommelse.

Af Lærke Stræde - 8. november 2020 kl. 10:59

Nicklas Bendtner, 32, har spillet mange kampe i sin karriere som professionel fodboldspiller. Men der er dog alligevel bestemte kampe, der skiller sig ud. Når det har været tilfældet, har Bendtner taget fodbolden med hjem.

– De bolde, jeg har gemt, er fra de kampe, som har haft en særlig betydning for mig. Hvis jeg har scoret et hattrick, eller hvis det har været en finale, vi har vundet, fortæller Bendtner i det seneste afsnit af ‘Bendtner & Philine‘.

LÆS OGSÅ: Populært madprogram er tilbage

De bolde får sønnen, Nicholas, ikke lov til at lege med. De står et særligt sted og har en helt speciel værdi for Bendtner.

– Jeg er nok mest glad for den bold, som jeg har lavet Champions Leage-hattrick med, og det er fordi, at det er der meget få, der har gjort. Og så Super Cup-bolden, da vi vandt den i Tyskland, fordi jeg havde en stor “impact” på den kamp, fortæller Bendtner.

LÆS OGSÅ: Dato for kejsersnit ligger fast: Jeg er ikke positiv overfor at føde et stort barn

Se klippet herunder, hvor Bendtner taler om sin karrieres vigtigste kampe, og se det fulde afsnit af ‘Bendtner & Philine’ på Dplay allerede nu.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: 10 ting du ikke vidste om ‘Nybyggerne’

LÆS OGSÅ: Hella Joof: Min mand må gerne få børn

Læs mere om