Bendtner får tilbud: Det er uinteressant

Han håber på at kunne komme til at spille fodbold igen, men det skal være under de rigtige vilkår.

Af Lærke Stræde - 23. december 2020 kl. 15:18

Det er en svær tid at være fodboldspiller i, men det lader 32-årige Nicklas Bendtner sig ikke stresse af. Han vil gerne spille fodbold, men ikke for enhver pris. Niveauet skal være højt, og det skal være interessant for ham, ellers takker han nej.

– Jeg får stadig nogle tilbud, men det er bare uinteressant. Det vigtigste er, at niveauet er et, jeg finder interessant at spille på, og så kommer sted, løn, holdkammerater og træner efterfølgende, siger han i det seneste afsnit af ‘Bendtner & Philine’.

LÆS OGSÅ: Umuts mad i ‘Over Atlanten’ har givet deltagerne sul på kroppen

Han håber dog på, at der kommer det helt rigtige tilbud.

– Jeg håber da, hvis der er de rigtige vilkår, at jeg stadig kan spille fodbold. Jeg har ikke sat mit liv op efter det, og jeg tager bare tingene, som de er. Hvis det kommer, så kommer det, siger han.

Se klippet herunder, hvor Bendtner taler om sin fremtid, eller se det fulde afsnit af ‘Bendtner & Philine‘ på Dplay.

LÆS OGSÅ: Stine og Niels træffer stor beslutning: Vi er sikre i vores valg

 LÆS OGSÅ: Sofie Linde i den søde ventetid: Mit mareridt

LÆS OGSÅ: Bendtner melder ud: Gider ikke Philines snyderi