Bendtner efter familiekonflikt: Sådan er forholdet til min mor i dag - Her & Nu

Bendtner efter familiekonflikt: Sådan er forholdet til min mor i dag

Bruddet med Caroline Fleming førte for Nicklas Bendtner til en familiekonflikt. Nu sætter han ord på, hvordan har han det med sin mor i dag.

Af Caroline Grønne Wigdal - 26. juni 2020 kl. 07:14

Bendtner har tidligere åbnet op og fortalt om, hvordan han på flere måder har følt sig svigtet af sin far, Thomas Bendtner. For i mange år havde de to et tæt og godt forhold, og Bendtners far var en fast støtte og endda også agent for Bendtner i hans forboldkarriere.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise Hotel’-stjerne overfaldet af politiet

Desværre gik forholdet mellem far og søn så skævt, at de endte med ikke at være på talefod, og det var et resultat af flere konflikter, som Bendtner fortalte om tilbage i marts 2018 i et interview med Euroman. Blandt andet følte Bendtner, at begge hans forældre, Thomas og Joan, tog Caroline Flemings parti, dengang de to gik fra hinanden.

Nu sætter fodboldspilleren i Dplay-programmet ‘Bendtner og Philine’ ord på, hvordan han har det med sin mor i dag. Hende har tilgivet efter konflikten.

LÆS OGSÅ: Bendtner afslører en helt ny plan for fremtiden

– Mit forhold til min mor er rigtig stærkt. Vi har altid hjulpet hinanden, vi har altid snakket meget sammen om forskellige ting, der kunne ske i vores liv. Og prøvet at rådgive hinanden, fortæller Nicklas Bendter og fortsætter:

– En af de ting, jeg er mest stolt af, som jeg har fået fra min mor, det er det med at ville andre det godt, fortæller Bendtner i programmet.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Her er Fie Laursens hemmelige kæreste

Se Bendtner fortælle om forholdet til sin mor herunder. Se hele afsnittet på Dplay. 

 

Læs mere om