Bendtner: Aldrig sjovt at gøre en, man holder af, ked af det

De mange skænderier slider på forholdet.

Af Caroline Grønne Wigdal - 31. januar 2021 kl. 10:55

For fodboldspilleren Nicklas Bendtner og modellen Philine Roepstorff er det desværre blevet en vane at skændes.

De ville begge to ønske, det ikke var sådan, og de har også mange gange haft snakken om, hvor rart det ville være, hvis de kunne undgå alle de små og store konflikter, der hele tiden opstår.

LÆS OGSÅ: Janni Ree opløst i tårer: Livet er sårbart

– Det er jo aldrig rart at se en, man holder af, blive ked af det, siger Bendtner i det nye afsnit af realityserien ‘Bendtner & Philine’.

Stjerneparret har begge to fart på karrieren, og særligt i de travle periode kan små diskussioner eskalerer.

LÆS OGSÅ: Får kommentarer på sin gravide mave: Du vokser forkert

– Vi har mange stressede ting i vores liv lige nu, så små ting kan lige pludselig blive store ting, fortæller han og fortsætter:

– Vi skændes jo ret ofte. Det er en irritationsfaktor, man let kan undgå. Men hvis man er to personer, der er meget stædige og også holder fast på ens egne holdninger, hvilket jo også er en af de kvaliteter, jeg elsker ved Philine, så ender det jo ofte med, at man diskuterer lidt.

Nicklas Bendtner og kæresten Philine Roepstorff. (Foto: Henrik R. Petersen)

Mange par kender til det med at skændes, men bølgerne hos Bendtner og Philine går særligt højt, og det sker ofte. Det tærer naturligvis på forholdet.

LÆS OGSÅ: Er Mikkel ven eller kæreste? Amalie Szigethy forklarer rollerne

– Det kan være rigtig opslidende, Det er jo noget, som jeg egentlig tror, de fleste par dealer med. De der hverdagsproblemer, hvor man tænker: “Er det ikke bare ligegyldigt?”, siger han.

Bendtner forklarer, at han tror på, at en mand og en kvinde ser på den slags hverdagsproblemer på to forskellige måder, hvor kvinder måske bærer rundt på et skænderi i længere tid.

– Men da jeg sætter hende af og kysser hende farvel, der er det overstået for mig, siger han om sit seneste opgør med Philine.

LÆS OGSÅ: Taler ud om tragedie: Rystet af dødsfald

Se ‘Bendtner & Philine’ på Dicovery Plus.