Bendtner afslører: Jeg vil starte på denne uddannelse

Nicklas Bendtner vil fortsætte sin karriere indenfor fodboldens verden, og derfor er hans plan at komme ind på manageruddannelsen.

Af Lykke Buhl - 20. juli 2020 kl. 13:55

Successen som fodboldspiller er efterhånden ebbet ud for Nicklas Bendnter. Siden hans korte ophold hos Superliga-klubben FC København i efteråret sidste år, har han været klubløs, og på trods af store højdepunkter igennem karrieren såsom tiden som angriber i den engelske storklub Arsenal og ikke mindst på det danske landshold, så er Nicklas nu begyndt at se på sine fremtidsmuligheder som andet end fodboldspiller.

LÆS OGSÅ: Bendtner tager svær beslutning om sin søn

Dog har han ikke tænkt sig at slippe fodbolden helt, når han gør sig sine karrieredrømme. Det fortæller han i Dplay-programmet ‘Bendtner & Philine’.

– Fodbold vil altid være en del af mit liv i hvert fald. Om det er spiller, træner, kommentator eller bag fjernsynet som seer, griner han.

LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-Amanda hjælper børn og unge

Tilbage på skolebænken

Men faktisk har Nicklas Bendtner allerede gjort sig meget konkrete tanker om, hvad næste skridt i hans karriere skal være.

– Jeg kunne godt forestille mig, at hvis det ikke bliver næste år, jeg skriver mig op til manageruddannelsen, så bliver det året efter i hvert fald, forklarer han i programmet.

LÆS OGSÅ: Philine hårdt ramt: Tjener ingen penge

Bendtner tør godt at drømme stort, og det endelige mål skulle være at blive manager for en af verdens største fodboldklubber, når uddannelsen er klaret. Dog tænker han at skulle starte managerkarrieren ud lidt mere beskedent.

– Det kunne være rigtig stort at starte med at få en Superliga-klub, og hvis du så har succes i Superligaen, så kan du have ambitioner om at rykke videre til en lidt større liga og en lidt større liga. Og det er jo kun et vist antal klubber, og der er jo kun en manager, så det er jo noget, hvor der er virkelig mange dygtige i faget, som mere eller mindre sidder på de klubber. Men at skulle stå i spidsen for en Superliga-klub eller starte som assistenttræner et sted, det ville være en god og fornuftig ambition, som ikke er at skyde over målet, mener Nicklas.

LÆS OGSÅ: Liv Martine er gravid: Jeg er langt henne

Herunder kan du se klippet, hvor Bendtner fortæller om sine fremtidsdrømme og -planer

Læs mere om