Bendtner åbner op: Har svært ved at klare hverdagen

Den tidligere fodboldspiller er ikke vant til 8-16-dage.

Af Anna Løwe - 24. juni 2021 kl. 10:01

Nicklas Bendtner valgte nok rigtigt, da han gjorde en karriere ud af at være aktiv. I hvert fald fortæller han i det nyeste afsnit af ‘Bendtner og Philine’ på discovery+, at han ikke er så god til at sidde stille en hel dag, som ellers er kendetegnende for manges hverdag.

– Det med at sidde og vente, være på og så vente og være på, det kan jeg godt mærke, at jeg ikke er særlig trænet i, fortæller han om et photoshoot, der trækker lidt ud.

LÆS OGSÅ: Pitzner afslører stor nyhed

Fotografen har ikke særlig meget lys at arbejde med, så han beder Bendtner sidde stille, og det er altså her, den tidligere fodboldspiller bliver udfordret:

– Når tålmodigheden ophører, vil man også gerne bare videre eller ligge ned, forklarer Bendtner, der til sidst må fortælle fotografen, at det altså ikke er fordi, han ikke vil, han er bare drænet for energi.

LÆS OGSÅ: UH! Første kys i ‘Bachelor’: Casper afslører flere detaljer

Hjernen er et andet sted

Når han ikke længere spiller fodbold, må Bendtner vænne sig til en lidt mere struktureret hverdag, der nogle gange betyder længere arbejdsdage med forskellige opgaver og møder. Det kræver dog fortsat en smule omstilling fra ham.

– Jeg er ikke vant til så lange arbejdsdage, forklarer han og uddyber:

– Jeg har før lagt en masse møder på en dag, hvor jeg stod op mellem klokken syv og otte og var færdig ved fire-tiden. Ved de sidste to møder, har jeg bemærket, at jeg er der, men min hjerne er et helt andet sted.

LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’vindere i krise: Vi vil bare have ro

Se hele klippet nedenfor:

Afsnittet kan ses på discovery+.

LÆS OGSÅ: Ditte Julie er igen single

Læs mere om