Bendtner åbner op om dating: Der er bud efter mig

Bendtner er klar til at date igen, og der er mange, der står i kø.

Af Lærke Stræde - 6. august 2021 kl. 07:23

Siden Nicklas Bendtner, 33, og Philine Roepstorff, 28, gik fra hinanden, har det vrimlet med gode tilbud til dem begge. Fodboldspillere efter fodboldspillere sniger sig ind i Philines indbakke, og Bendtner må ligeledes holde tungen lige i munden for at navigere i de mange bejlere.

Det fortæller de i det seneste afsnit af ‘Bendtner & Philine’, hvor begge parter skal på deres første date siden bruddet.

– Det er efterhånden noget tid siden, at Philine og jeg er gået fra hinanden, så jeg er egentlig klar nok til at date igen, fortæller Bendtner, inden han skal ud af døren på en date.

– Alle hørte det jo ret hurtigt, så jeg fik mange tilbud på Instagram og andre medier… alle steder, tilføjer han med et smørret grin.

LÆS OGSÅ: UUH! Philine åbner op om ny fyr

Daten starter blot ud som en gåtur, for den tidligere fodboldspiller vil ikke forhaste noget. Egentlig leder han slet ikke efter en kæreste, men han indrømmer dog gerne, at det ikke stopper ham i at tilbringe tid i kvindeligt selskab.

– Jeg har slet ikke lyst til at have en kæreste lige nu. Det er slet ikke på min radar. Når man kommer ud af et forhold efter tre år, og man har været i så mange forhold, som jeg har, som ikke har været verdens bedste forhold, så tror jeg også, at man har brug for en pause, siger han.

LÆS OGSÅ: Efter hemmelig faderskabstest: Nægter at se datter

Nyder friheden

Bendtner vil ikke udelukke, at han kan få en kæreste igen, men lige nu nyder han friheden i at kunne tilrettelægge sin hverdag, som det passer ham.

– Jeg er et sted i mit liv, hvor jeg har min søn på normal basis som weekendfar, og jeg vil gerne fokusere rigtig meget energi og tid der. Og så vil jeg gerne ud at rejse. Og de to kan ting kan jeg kombinere ret fedt, også med venner og sådan, fordi jeg kun har én person, jeg skal tage mig af, lyder det fra ham.

LÆS OGSÅ: Bendtner om Philine: Derfor vil jeg ikke tale grimt om hende

Se klippet herunder, hvor Bendtner fortæller om sit datingliv, eller se det fulde afsnit af ‘Bendtner & Philine‘ på discovery+

 LÆS OGSÅ: Anne P. slår fast: Nikolaj er under tøflen

Læs mere om