Bendtner åbner op: Derfor flyttede vi ikke til Kina som planlagt

Kufferten var nærmest pakket og klar, og parret glædede sig til deres eventyr i Kina, da alt pludselig blev vendt på hovedet.

Af Lærke Stræde - 1. juni 2020 kl. 16:55

I det seneste afsnit af ‘Bendtner & Philine‘ fortæller Nicklas Bendtner, hvorfor han ikke endte med at flytte til Kina, som oprindeligt var planen. Netop som han skulle til at underskrive kontrakten med den kinesiske fodboldklub, skete der nemlig noget uventet, som vendte alt på hovedet.
– Dagen efter ramte coronakrisen, som gjorde, at det hele blev sat på hold. Det irriterer mig da, at mit klubskifte er udsat, fortæller fodboldspilleren i afsnittet.
LÆS OGSÅ: CHOK! Nicklaes har slået op med Amanda: Jeg har ikke følelser mere
Bendtner havde lagt mange tanker i beslutningen og vejet for og imod, og af den grund er han frustreret over udfaldet.
– Det var noget, jeg havde tænkt længe over, og så kom jeg endelig frem til en konklusion om, at det ville jeg gerne, og så rammer coronaen. Det er lidt ærgerligt, for det var faktisk noget, jeg gerne ville, og noget, som philine gerne ville, og det var noget, som gav mening i forhold til min søn. Så det er da rigtig irriterende, lyder det fra Bendtner, som i dag har slået sig ned i et 455 kvadratmeter hjem med privat park og egen sø i Nordsjælland.
Se det seneste afsnit af ‘Bendtner & Philine’ på Dplay. Der sendes nyt afsnit hver torsdag klokken 10.
LÆS OGSÅ: Instagram-stjerne springer ud som lesbisk

Se klippet herunder, hvor Bendtner fortæller om den drastiske ændring

 LÆS OGSÅ: Oprørt kunstner til ‘X Factor’: I har stjålet MIN sang!

Læs mere om